Požar u automehaničarskoj radnji
Privatna arhiva/T.S.
Požar u automehaničarskoj radnji

Privatna arhiva/T.S.

Požar u automehaničarskoj radnji, Foto: Privatna arhiva/T.S.

 

* Veliki požar je danas popodne izbio u Leskovcu

* Potpuno je izgorela automehaničarska radnja

* Vatrogasci su velikim naporom uspeli da zaustave vatrenu stihiju 

U velikom požaru koji je izbio danas oko 16 sati u stambenom objektu na raskrsnici ulica Pariske komune i tranzitne ulice 28 marta izgorela je automehaničarska radionica.

Pročitajte još:

Veliki požar, čiji uzrok za sada nije poznat, zahvatio je privatnu radionicu preteći da zahvati i kuću vlasnika radionice i njegovih suseda.

Međutim dve vatrogasne ekipe vatrogasne jedinice iz Leskovca su uz dosta napora zaustavile dalje širenje vatrene stihije.

Novinar Alo! se jutros zatekao na mestu užasa! Na Pančevačkom putu - BUKTINJA! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. G. DATUM I VREME: 15.11.2019. 11:27 Zapalio se automobil na Pančevačkom putu. Vatrogasci, Foto: Printscreen/YouTube Reporter Alo! jutros se zatekao na Pančevačkom putu gde se spajaju novi i stari put. Sve je počelo kada je žena primetila da tokom vožnje izlazi dim ispod haube.

Veliki gusti dim, najverovatnije od zapaljenih guma, ulja i drugog zapaljivog materijala u radionici, zahvatio je leskovačko naselje "Rupe", a u blizini nedavno otvorenog tržnog centra - Kapitol park.

Povezane teme:

Tranzitnom ulicom "28.mart" u Leskovcu se tokom gašenja obližnjeg požara saobraćaj odvijao nesmetano zahvaljujući aktivnosti saobraćajne policije.

Vatrogasci

Alo.rs/T.S.

Foto: Alo.rs/T.S.

Šta je tačno uzrokovalo požar sa očito velikom materijalnom štetopm utvrdiće detaljna istraga. 

BONUS VIDEO: Gori auto na Pančevačkom Putu