Udes u Leskovcu
Alo.rs/T.S.
Udes u Leskovcu

Alo.rs/T.S.

Udes u Leskovcu, Foto: Alo.rs/T.S.

Saobraćajke su izazvali vozači pod dejstvom alkohola. Saobraćajna nezgoda u kojoj je jedva izbegnut tragičan kraj izazvao je ozbiljno alkoholisani direktor privatnog preduzeća.

Kako nezvanično saznajemo u leskovačkoj Policijskoj upravi u udesu koji je u noći 30-og oktobra izavao je G.T. iz Leskovca koji je svojim autom Pežo 407,otpozadi udario u Reno senik leskovačkih tablica koji se kretao iza naselja "Rupe" u Leskovcu ka tamošnjem tržnom centru -Kapitol parku.

U Renou je bila tročlana porodica sa sa malim detetom na zadnjem sedištu. Za neverovati kako je izbegnuta teška nesreća, kažu očevidci,

jer je auto pijanog vozača tako silno udario u vozilo ispred sebe, a koje se uredno kretalo,da je ono odbacilo betonsku žardinjeru ispred u privatnom dvorištu nekih desetrak metara, i probivši ogradu zakucalo se u ulaz podrumskih prostorija te ukuće u lomljavi koja je izazvala veliki strah i uznemirenost kod vlasnika kuće.

U saobraćajnom udesu Leskovcu,u kojem je u lančanom sudaru pijani vozač direktor jednog privatnog preduzeća svojim kolima udario auto ispred sebe svi učesnici u saobraćaju prošli su sa lakšim povredama.

Udes se dogodio u centru Leskovca u ulici 28 marta u neposrednoj blizini Kapitol parka u ovome gradu. Kako nezvanično saznajemo udareni auto se uredno kretao sa datim migavcem za skretanje u levo na parking Kapitol parka kada ga je pokupio iza Pežo leskovačkih tablica sa pijanim vozačem.

Kako nezvanično saznajemo na licu mesta najviše se strahovalo za dete koje je spavalo na zadnjem sedištu udarenog auta. Medjutim svo troje putnika iz ulubljenog Renoa su nakon ukazane lekarskje pomoći pušteni na kućno lečenje.Pijanom vozaču odredjeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, koji je u ovome udesu kako nezvanično sazanjemo takodje prošao sa lakšim telesnim povredama.

Pričinjena materijalna šteta procenjuje se na oko 190 hioljada dinara. Bahati pijani vozač je odmah priveden, a u toku dana u četvrtak 31.oktobra(danas) priveden na saslušanje nadležnom javnom tužiocu Osnovnog suda u Leskovcu.

Leskovačke saobraćajke uglavnom izazivaju bahati i pijani vozači sa neprilagodjenim brzinama na ne baš znakovno uredjenim ulicama u ovome gradu. Žrtve su najčeščće poešaci i stariji biciklisti.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi