"BILO NAM JE ČUDNO ŠTO NIJE SA NJIM NA SVADBI" Iz kuće se prethodno veče čuo smeh, a onda je muž ujutru našao obešenu! Tragedija kod Leskovca!

V. M. koju je muž juče pronašao obešenu u garaži njihove porodične kuće u okolini Leskovca, nije ispoljavala neobično ponašanje, ali je svima bilo čudno zašto se nije pojavila na svadbi na koju je njen suprug otišao sam sa decom.

Policija, Uviđaj
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vredna, radna i poštena, kako su je opisale najbliže komšije, nikada nije odavala utisak osobe koja bi mogla podići ruku na sebe, pričaju susedi.

- Bilo je čudno što nije došla na svadbu sa mužem i decom, ali se i posle veselja iz njihove kuće čuo smeh. Nije bilo nikakve svađe i niko nije mogao da nasluti da će se ovako nešto dogoditi - ispričale su komšije nakon stravične tragedije.

PRIJATELJ POKOJNOG SAŠE (25) SE JAVIO REDAKCIJI Objasnio kako se dogodila tragedija: "Ruka mu je bila ispod zaštitne ograde mosta, dok je ostatak..." Tuga! (FOTO)

PRONAĐEN MRTAV NA STEPENIŠTU Srbin (32) krvnički izboden u Beču, konzerva hrane ključan dokaz! (FOTO)

Da se nešto stravično dogodio primetio je njen suprug juče ujutru. Nesrećni čovek ostao je u šoku kada je, kao što obično radi, krenuo u garažu po građevinski alat koji mu je potreban za posao jer se inače bavi građevinom. Međutim, dočekao ga je užasan prizor - telo njegove žene bilo je obešeno u garaži.

Zanemećete kad vidite donji deo fotografije! Društvene mreže se usijale od komentara! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 20:01 Fotografija nastala negde u masi okupljenih vernika, vratiće vam veru u ljude. Foto: Instagram printscreen Fotografija nastala ispred manastira Žiča je najlepši prizor koji ćete videti danas.

Šta je nesrećnu V. M. nateralo na ovakav korak, još nije najjasnije, a posebno je čudno to što je ova porodica važila za skladnu. V. M. je, kako su ispričale komšije, sa suprugom pravila planove na proširenju doma i uređenju kuće.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi