Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Vredna, radna i poštena, kako su je opisale najbliže komšije, nikada nije odavala utisak osobe koja bi mogla podići ruku na sebe, pričaju susedi.

Pročitajte još:

- Bilo je čudno što nije došla na svadbu sa mužem i decom, ali se i posle veselja iz njihove kuće čuo smeh. Nije bilo nikakve svađe i niko nije mogao da nasluti da će se ovako nešto dogoditi - ispričale su komšije nakon stravične tragedije.

Da se nešto stravično dogodio primetio je njen suprug juče ujutru. Nesrećni čovek ostao je u šoku kada je, kao što obično radi, krenuo u garažu po građevinski alat koji mu je potreban za posao jer se inače bavi građevinom. Međutim, dočekao ga je užasan prizor - telo njegove žene bilo je obešeno u garaži.

Zanemećete kad vidite donji deo fotografije! Društvene mreže se usijale od komentara! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 20:01 Fotografija nastala negde u masi okupljenih vernika, vratiće vam veru u ljude. Foto: Instagram printscreen Fotografija nastala ispred manastira Žiča je najlepši prizor koji ćete videti danas.

Šta je nesrećnu V. M. nateralo na ovakav korak, još nije najjasnije, a posebno je čudno to što je ova porodica važila za skladnu. V. M. je, kako su ispričale komšije, sa suprugom pravila planove na proširenju doma i uređenju kuće.

Bonus video

Taksisti napali građane!