Ivona Jovanović
Printscreen/Facebook
Ivona Jovanović

Printscreen/Facebook

Ivona Jovanović, Foto: Printscreen/Facebook

* Ivonina smrt bi mogla da bude nesrećan slučaj

* Policija, koja je privela njenog bivšeg dečka Hristosa Panagakosa, kaže da zasad ne postoje indicije da je on pucao, te nije isključena mogućnost da je reč o "slučajnom upucavanju"

* Smrt Srpkinje obavijena je velom tajne

Smrt Srpkinje Ivone Jovanović (27) u Australiji, koja je pronađena u nedelju oko 20.30 časova sa prostrelnom ranom u grudima, mogla bi da bude nesrećan slučaj.

Pročitajte još:

Policija, koja je privela njenog bivšeg dečka Hristosa Panagakosa, kaže da zasad ne postoje indicije da je on pucao, te nije isključena mogućnost da je reč o "slučajnom upucavanju".

- Istraga je i dalje u toku i pokušavamo da sklopimo sve kockice - rekao je detektiv koji sprovodi istragu.

Kako navode australijski mediji, Ivonin dečko je saslušan u policiji, ali protiv njega još nije podignuta optužnica, jer u ovom trenutku nema dokaza da je on počinio ovaj zločin.

Smrt Srpkinje obavijena je velom tajne. Ona je pronađena u nedelju oko 20.30 časova sa prostrelnom ranom u grudima u kućni na Zlatnoj Obali u australijskoj državi Kvinslend i preminula je nedugo nakon prijema u bolnicu.

Ivona Jovanović

Instagram

Ivona Jovanović, Foto: Instagram

Nekoliko sati kasnije Panagakos je uhapšen zbog sumnje da je počinio ovaj zločin, a otkriveno je i da su u Ivoninom stanu u vreme pucnjave bili njeni prijatelji, bajkeri, koji su pobegli sa mesta zločina nakon što je jedan od njih pozvao hitnu pomoć.

Takođe, saznalo se i da se ona kobne večeri videla sa Panagakosom, koji je dobro dobro poznat tamošnjoj policiji zbog rasturanja narkotika.

Uprkos svemu, policija ne veruje da je pucnjava u nedelju bila povezana sa bajkerima ili nasiljem u porodici, pošto je Panagakos detektivima rekao da je i dalje blizak sa bivšom partnerkom.

- Veruje se da oružje koje je korišćeno nelegalno. Ovo je jasan primer situacije gde stvari mogu da krenu po zlu. Svakako je isključena mogućnost da je u ubistvo umešana bajkerska banda, koja je poznata po kriminalnim radnjama u australijskom podzemlju - rekao je detektiv policije u Kvinslendu Brendan Smit za "Kurijer mejl".

Kristof , bivši dečko ubijene Ivone

Printskrin

Kristof , bivši dečko ubijene Ivone , Foto: Printskrin

Detektivi tragaju za oružjem kojim je upucana Jovanović, a veruju da je reč o pištolju.

Policija, takođe, želi da razgovara sa osobama koje su bile u kući u vreme koje je prethodilo pucnjavi.

- Ona nije bila sama kod kuće, tamo se nalazio veći broj ljudi i dok je policija stigla oni su otišli. Želeli bismo da dođu i kažu šta se dogodilo - dodao je Smit.

Inače, Ivona je sat vremena pre ubistva bila aktivna na društvenim mrežama. Ona je na Instagramu objavila fotografiju i snimak na kom se nalaze ona i njen pas.

Ivona Jovanović

Printscreen

Ivona Jovanović, Foto: Printscreen

Australijski mediji preneli su da je u Ivoninoj kući u nedelju uveče boravilo više ljudi, pretpostavlja se njih petoro, kada joj je još pod nerazjašnjenim okolnostima ispaljen metak u grudi. Jedan od njih koji je takođe pobegao, pozvao je hitnu pomoć i razgovarao sa lekarima sve dok se nije uverio da su stigli do ranjene Ivone.

Ko je Hristos Panagakos?

Hristos Panagakos, inače bodibilder, poznat je kao izuzetno problematičan mladić, a pod lupom policije, tačnije odeljenja koje "lovi" problematične bajkere, našao se još 2014. godine zbog dilovanja.

Srpski pripadnici službi bezbednosti imaju strane pasoše! Opasnost za državu nikad veća?!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 17:32 Sindikat policije i policijskih starešina na ova saznanja upozorio rukovodstvo MUP-a.

Policija je tada sumnjala da je deo organizovane kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem narkotika te je više puta pretresala njegov automobil i kuću u kojoj je živeo.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!