Iva M.
Facebook
Iva M.

Facebook

Iva M., Foto: Facebook

Devojka je bila na krovu zgrade sa dvojicom drugova, krenula je da snima a onda je krenula unazad, ali je prekoračila ivicu zgrade i pala.

U Višem tužilaštvu rečeno je da nije bilo sumnjivih okolnosti.

Pročitajte još:

U Gimnaziji "9. maj" u Nišu i đaci i nastavnici potreseni su zbog prerane smrti učenice koja je bila naklonjena društvenim naukama, a kako njena razredna i profesorka matematike, Marija Mitić kaže bila je avangardna i pre svega dobar drug.

"Iva je bila zrela osoba, bila je svestrana, pisala je pesme, bavila se umetnošću. Slobodno se može reći da je bila reprezentativni primer đaka naše gimnazije", priča vidno uznemirena Mitićeva.

Preporučujemo i ovo:

Nešto slično su nam kazali i pojedini njeni drugovi iz odeljenja IV/4, koji su dodali da je Iva uvek mislila svojom glavom.

Kako saznajemo u ovoj gimnaziji, vršnjaci i profesori žele da organizuju skupa kako bi se oprostili od nastradale devojke.

Ana Veljković v. d. direktorka Gimnazije kaže da se takvi posebni đaci odmah prepoznaju.

mesto nesreće, Iva Mamutović

Alo!

mesto nesreće, Iva Mamutović, Foto: Alo!

"Videla sam je skoro na hodniku kako priča o svom diplomskom radu sa profesorkom filozofije. Planirala je da upiše filozofiju i bila je jako zainteresovana za svoj rad. Na žalost, ogromna tragedija je sve to sprečila", rekla je direktorka Veljkovićeva.

Kobno snimanje u sumrak

Iva je te subote otišla kod druga A.Ž. koji je do pre dve godine stanovao tu sa roditeljima, ali kada se odselio povremeno je nastavio tu da dolazi i okuplja društvo. Oko 19 sati su njih troje zajedno sa Ivom izašli na krov odakle se vidi veći deo Niša. Ona je snimala i bila okrenuta leđima ka zapadu, a nakon toga se dogodila tragedija.