Zvezdarska šuma
Google Street View printskrin
Zvezdarska šuma

Google Street View printskrin

uma, Foto: Google Street View printskrin

- Istraga će, nadam se, pokazati šta se tamo gore u bagremaru zaista dogodilo. Ne verujem da je moj sin, inače sićušno dete, mogao sam da veže za drvo mnogo krupnijeg i starijeg čoveka od sebe. Ako i jeste to uradio, mislim da mu je u tome neko pomogao, ali iz nekog razloga zasad ne govori ko je - rekao je za "Novosti" Kostić. Nesrećni čovek je pronađen mrtav deset dana kasnije, odnosno 9. septembra u popodnevnim satima.

- Ne znam šta se tačno dogodilo, i ja sam čuo razne priče. Moj sin je u ponedeljak bio pre podne u školi, a kada se vratio kući, došla je policija i odvela da ga ispita u vezi sa onim što se dogodilo Živi. Ništa neuobičajeno u njegovom ponašanju prethodnih dana nisam primetio - dodao je on.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Petar Kostić, koji pored V. K. ima još četvoro dece, kaže da njegov sin nije problematičan. On tvrdi da dečak nije odlazio kod Žive, gađao ga kamenjem i zapalio čardak, kako se sada priča po varoši. Ističe da četrnaestogodišnjak sada pohađa šesti razred, jer je peti ponavljao, ali da je "kao devojčica, i nije nasilan".

"Namamio ga je, odveo u bagremar i vezao"

Pojedini meštani, međutim, tvrde da je maloletnik viđan u naselju Doka, blizu Miletićeve kuće.

- Nekako je uspeo da namami nesrećnog čoveka, koji ni mrava ne bi zgazio. Otišli su do bagremara udaljenog nekoliko stotina metara od njegove kuće u Bukovačkoj ulici i vezao ga - pričaju meštani.

- Živa je pronađen posle desetak dana, a ruke i noge su mu bile vezane.

U sklepanoj udžerici sa zemljanim podom, bez prozora i vrata, po kojoj šetaju kokoške između kreveta natrpanog garderobom i delovima nameštaja, u kojoj je Živa živeo sa majkom Cvetom, juče nije bilo nikoga. Po dvorištu su ostale razbacane stvari, a za drvo zavezana koza.

Majka odbija da poveruje da joj je sin mrtav

Majka je, vele komšije, iako ima 85 godina i psihički je bolesnik, kao i mnogo puta ranije, otišla u Novi Sad na pijacu da prodaje koprive i šipurak i zaradi neki dinar.

Banjička šuma, pokušaj silovanja

Google street view

Ilustracija, Foto: Google street view

- Ne veruje da joj je sin, koji je takođe imao mentalnih zdravstvenih problema, mrtav. Uporno odbija da prihvati surovu istinu - kaže komšinica Mira Crnković.

- Živa nikada nikome ništa nažao nije učinio, i nije zaslužio da umre u najstrašnijim mukama - vezan za drvo, gladan i žedan.

Opština Sremski Karlovci će, kako je za "Novosti" juče potvrdio njen predsednik Nenad Milenković, snositi sve troškove poslednjeg ispraćaja sugrađanina Živosava Miletića, koji će danas biti sahranjen na čeratskom groblju.

Maloletniku pritvor do 30 dana

Maloletnim V. K. je posle saslušanja kod sudije za maloletnike određen pritvor do 30 dana. Prema nezvaničnim saznanjima, kazao je da nije imao nameru da ubije Živu, već samo da ga veže. Navodno je nameravao da se kasnije vrati u bagremar i odveže čoveka, ali se plašio da će ovaj onda njega vezati za drvo.

Komentari (8)

saw

13.09.2018 12:50

Kao devojčica ali zla

Нортон

13.09.2018 13:07

Лаже дрипац намерно га је убио али захваљјући нашим имбецилним законима нема шта да брине ускоро ће бити на слободи.

N.N.

13.09.2018 14:11

Vezaće "mali" Monstrum i tatu i mamu, kada bude poželeo opet da se igra.

N.N.

13.09.2018 14:14

Svako ko svesno počini krivično delo, ma koliko godina imao, MORA krivično da odgovara. Promenite zakon! Zaštitite nedužne, nemoćne građane.

Ja

13.09.2018 15:16

To sto ti je sin homoseksualac, upste ga ne opravdava!

dexi

13.09.2018 18:21

Ako je kao devojčica onda je dobro došao u mardelj kod robijasa

Цицка

14.09.2018 07:12

Овај отац не зна да је женскадија монструознија од већине мушких .

TANJA

14.09.2018 08:55

Pitajte dete od cetrnaest godina "Sta ce se desiti ako bolesnig starca odvedes u sumu i vezes?".Svako,i prosecno dete ce znati da u sumi nema nikog i da ce starac umreti.Mogao je sam da veze starca,ako mu je starac dozvolio,misleci da ce ga odvezati.Ako se mali monstrum igrao,zasto bolesnog deku nije u dvoristu vezao ,gde bi ga neko nasao.Odabrao je mesto gde je znao da ce uslediti smrt.Zatvor i detetu i roditeljima.Od malig ,nastaje veliki monstrum.Opasan za drustvo.