PORODICA ZAVIJENA U CRNO Ispovest Nikolinog oca KIDA DUŠU! Mladić (21) kobne noći otišao da se vidi sa drugom ne sluteći ONO NAJGORE.

Motociklista Nikola Radulović (21) iz sela Miloševac poginuo je u četvrtak oko 19 sati na Carigradskom putu između Velike Plane i Smedereva, kada ga je pokosio vozač "mercedesa".

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Kako se saznaje, nesreću je navodno skrivio vozač automobila koji nije poštovao prvenstvo prolaza kada je sa sporednog pokušao da se uključi na Carigradski put, kojim se kretao nesrećni mladić svojom "jamahom".

NEZAPAMĆENI UŽAS U ALEKSINCU! Mladić (26) pucao puškom u sebe pred dedom i bratom i ubio se na mestu!

Vraćao se od druga

Smrt mladog bajkera, koji je i otac trogodišnjeg deteta, zavila je u crno porodicu Radulović. Njegov otac Jovan jedva je skupio snage da ispriča šta se desilo kobne večeri.

- Nikola se vraćao kući od druga. Stao je usput na benzinsku pumpu, sipao gorivo i nastavio u Miloševac, gde inače živimo. Nekoliko stotina metara dalje udario ga je crveni "mercedes", koji se sa lokalnog puta prekriven tucanikom uključivao na Carigradski put. Od udarca, Nikola je pao sa motora na kolovoz i ostao da leži u lokvi krvi. Lekari nisu mogli da mu pomognu jer je preminuo na mestu nesreće - ispričao je neutešni otac.

TRAGEDIJA NA KRAJKOVAČKOM JEZERU! Mladić (24) potonuo i nije isplivao, telo još uvek nije pronađeno!

Voleo motore

On dodaje da je Nikola bio dobar vozač i da nikada nije skrivio nikakav udes.

- Nije imao nikakve poroke. Voleo je motore i vozio ih je od svoje 15 godine. Put na kome je izgubio život nema nijedan saobraćajni znak, a sama raskrsnica je veoma opasna. Pitam ovu državu, koliki je to trošak kad dosad nisu uspeli da obezbede to mesto - kaže Nikolin otac.

On dodaje da je Nikola iza sebe ostavio suprugu, dete, brata, roditelje i mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

- Za deset dana trebalo je da proslavimo unučetu rođendan. Dogovarali smo se, Nikola je imao svoje planove koje sada, nažalost, nikada neće ostvariti. Radio je kao varilac u "Goši ", skoro je dobio ugovor za stalno zaposlenje. Podigao je kredit i kupio kola - kazao je Jovan Radulović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi