Đorđe Belušević
Facebook printscreen
Đorđe Belušević

Facebook printscreen

Đorđe Belušević, Foto: Facebook printscreen

U kući Đorđa Beluševića (22), mladića tragično nastradalog u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na Ibarskoj magistrali kod Ljiga, prisutni su samo lelek, suze i neverica.

Đorđe je u kobnoj noći, kada je Nikola M, vozač BMW-a, naleteo na dačiju, bio u ovom vozilu sa svojim prijateljima i nije uspeo da preživi, iako se borio za život sa veoma teškim povredama.

Pročitajte još:

Njegov mlad život ugasio se u petak, nešto posle 16 časova, odnosno petnaestak sati posle saobraćajne nesreće.

U dvorištu kuće Beluševića u subotu se okupili rodbina, prijatelji, komšije. Baka Kosara ne krije suze, neutešna.

- Bože, šta da radim sada bez deteta? Gajila sam ga odmalena, bio mi je miljenče. Otišao je preksinoć, samo u majici i šortsu od kuće. Kaže: "Bako, zovu me Stefan i Đorđe da idem s njima. Ne brini, neću dugo." I, ode. Ni sad ne znamo gde su bili, ali do jutra nema Đorđa da dođe kući, a to nije ličilo na njega. Zabrinuli smo se, ali niko nije slutio da više nikada neće ući u dvorište i u kuću - priča Kosara.

Detektivi upali u kuću ozloglašenog kriminalca, on ne da ni pet para! Pronašli mu svašta (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 08.08.2019. 18:13 Snimak kakav se retko viđa Policijska akcija, Kalifornija, Foto: Printscreen Detektivi iz Kalifornije upali su u kuću kriminalca iz Palm Biča, u potrazi za drogom i naoružanjem. Prema nastalom snimku, ozloglašenog čoveka to nije potreslo ni toliko da prekine da jede.

Đorđev brat Marko kaže da je, kad mu se brat nije pojavio tokom prekjučerašnjeg dana, posumnjao da se nešto loše dogodilo.

- Pozvao sam Stefanovog oca i pitao gde su mu sin i sestrić. Nije znao, bio je zabrinut i rekao mi je da je njihov nestanak prijavio policiji. Pitao sam ga zna li da li je i moj brat s njima, ali nesrećni čovek nije mogao da mi da odgovor. Već uveliko se tada u medijima pojavila vest o saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali. Sumnjao sam, ali se i nadao, sve do preksinoć, kada smo saznali da smo zauvek izgubili brata i dva njegova druga - imenjaka Đorđa, i Acu taksistu koji ih je vozio.

Ni Marko, kao ni njegova sestra Marija, ne znaju gde im se brat sa drugarima uputio kobne noći.

Inače, u Petki kod Lazarevca u subotu je sahranjena Katarina Ivanković, devojka iz BMV-a, koja je poginula. Aleksandar Savatić iz Valjeva, taksista iz "dačije", biće sahranjen u ponedeljak, a imenjaci, dvojica Đorđa, u utorak ili sredu, u valjevskim selima, odakle im potiču porodice.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!