Saobraćajna nesreća na Pupinovom mostu
Printscreen

 

Saobraćajna nesreća na Pupinovom mostu, Foto: Printscreen

Žena koja je upravljala džipom marke "grand čiroki" u pravcu Borče nije mogla na vreme da se zaustavi. Njen džip se sudario sa "dačijom" koja je od siline udarca ispala van kolovozne trake.

Pročitajte još:

U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak uveče dogodila na prilazu kod Pupinovog mosta, u pravcu ka Borči, poginuo je muškarac (44), dok je žena (35) lakše povređena. Nesreća se dogodila oko 20.30, kada je vozač "dačije logan" izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku.

Preporučujemo još:

Žena koja je upravljala džipom marke "grand čiroki" u pravcu Borče nije mogla na vreme da se zaustavi. Njen džip se sudario sa "dačijom" koja je od siline udarca ispala van kolovozne trake. Reporteri "Novosti" su na licu mesta zatekli ekipe Hitne pomoći i saobraćajne policije. Na putu je bilo mnogo polomljenog stakla rasutog u dužini od nekoli ko desetina metara. Mogli su se primetiti i delovi karoserije koji su se nalazili na kolovozu i van njega. Prednji deo džipa bio je u potpunosti zgnječen, dok je "dačija", koja se nalazila van kolovoza u jarku, bila oštećena najviše na sredini i u zadnjem delu.

zbog lošeg osvetljenja, što može biti potencijalni uzrok nesreće, kao i ograničenje brzine od 50 kilometara na čas, koju vozači retko poštuju. Podsećamo, kod Pupinovog mosta i ranije ove godine se dogodila saobraćajna nezgoda. Tada se na skretanju sa Novosadskog puta za Plave horizonte dogodio udes, u kome je jedna osoba lakše povređena. Pored tog slučaja, krajem prošle godine desila se eksplozija kada je u Ulici cara Dušana neposredno pred izlazak na Pupinov most autobomba usmrtila vozača motornog vozila marke "mercedes karavan"