Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. B. (72) i Veru Vukomanović (62), kumu ubijene Jelene Marjanović, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela prevara, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Kako se sumnja, oni su, za sada na neutvrđen način, pribavili falsifikovani kupoprodajni ugovor, kojim je S. B. navodno kupio plac u Beogradu od jedne preminule osobe.

Policija traga za saučesnikom

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 04.12.2019. 21:02 - 04.12.2019. 21:40 Falsifikovala isprave Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva Policija je uhapsila Veru Vukomanović (62), kumu pokojne Jelene Marjanović, zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno sa još jednim muškarcem izvršila prevaru i falsifikovanje isprava. Ona se, koristeći falsifikovano ovlašćenje, navodno izdato od M.

S. B. se sumnjiči da je zatim ugovor predao u Republički geodetski zavod, Katastar nepokretnosti Zvezdara, gde se uknjižio kao vlasnik tog placa, saopštio je MUP Srbije.

Osumnjičena Vukomanović je službenicima Katastra nepokretnosti Zvezdara priložila falsifikovanu punomoć, navodno dobijenu od preminule osobe, i odrekla se prava na žalbu, čime je doprinela da rešenje o uknjiži S. B. kao vlasnika placa postane pravosnažno.

S. B. i Veri Vukomanović je određeno zadržavnje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.