Damjan Đ. Jovana Đ. metla, Zvezdara
Alo/ Privatna arhiva/Facebook
Damjan Đ. Jovana Đ. metla, Zvezdara

Alo/ Privatna arhiva/Facebook

Damjan Đ. Jovana Đ. metla, Zvezdara, Foto: Alo/ Privatna arhiva/Facebook

*  Damjan Đ. (29) u utorak uveče uzbunio ceo komšiluk na Zvezdari

* Istrčao iz stana, tvrdeći da ga je supruga Jovana (30) izgrebala noktima i izudarala drškom od metle

* Žena se zatvorila u stan i pretila da će da skoči sa sedmomesečnom bebom

 

Komšinice, pomagaj! Žena me je pretukla metlom i ne prestaje da me udara. Zovite policiju da je skine sa mene! 

Ovim rečima je Damjan Đ. (29) u utorak uveče uzbunio ceo komšiluk u Ulcinjskoj ulici na Zvezdari kada je krvav istrčao iz stana, tvrdeći da ga je supruga Jovana (30) izgrebala noktima i izudarala drškom od metle! Posle tog vapaja je nastala drama nalik filmskoj, jer ga je Jovana s metlom u ruci vijala po ulici, a posle toga se zatvorila u stan na prvom spratu i pretila da će skoči sa sedmomesečnom bebom!

Tragediju su sprečili policajci, koji su došli na poziv komšija. Jedni su zagovarali Jovanu, dok su drugi preko krova ušli u stan i uspešno je savladali. Prevezena je u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ u Beogradu, dok je beba trenutno u Institutu „Majka i dete“, a biće poverena socijalnim radnicima. Damjan je sa brojnim ogrebotinama i krvavog nosa završio u Urgentnom centru, gde je utvrđeno da ima lake povrede.

Pretio nevenčanoj supruzi, a onda joj zapalio automobil!

AUTOR: ALO.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 02.08.2019. 16:22 Munjevita reakcija Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Muškarac iz Opova uhapšen zbog porodičnog nasilja * Pretio nevenčanoj supruzi, pa joj zapalio automobil * Određen pritvor Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su S. M.

 

Kako saznajemo, ova porodica je često menjala mesto stanovanja, a prijava za nasilje je bilo i ranije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Čula sam kada je počela svađa. Odzvanjalo je, pa su ih čuli svi u dvorištu i na ulici. Damjan je pitao Jovanu gde se zadržala, a onda je nastao lom. Jovana je sitna ženica, dok je on visok skoro dva metra. Jednostavno je naskočila na njega i prvo ga je tukla rukama. Čula sam Damjana kako zapomaže, a onda je zavapio: „Jovanice, nemoj metlom“, i zakukao na sav glas. Krvav i izgreban istrčao je iz stana i zapomagao da zovemo policiju. Ne možete da zamislite tu scenu, kako ženica od metar i po bije grdosiju - kaže komšinica i dodaje da se drama nastavila na ulici.

Damjan Đ. Jovana Đ. metla, Zvezdara

Alo/ Privatna arhiva/Facebook

Damjan Đ. Jovana Đ. metla, Zvezdara, Foto: Alo/ Privatna arhiva/Facebook

 

- Istrčao je kroz dvorište pravo na ulicu, a Jovana za njim. Šta mi je drugo preostalo nego da zovem policiju i prekinem taj cirkus - priča vidno uznemirena žena iz zajedničkog dvorišta.

Ona kaže da je Jovana vikala da se niko ne meša jer su to njihove privatne stvari.

Damjan Đ. Jovana Đ. metla, Zvezdara

Alo/ Privatna arhiva/Facebook

Damjan Đ. Jovana Đ. metla, Zvezdara, Foto: Alo/ Privatna arhiva/Facebook

 

- Pretila je da će se ubiti ako dođe patrola. Čim je neko od komšija doviknuo Damjanu da stiže pomoć, ona je utrčala u stan, zaključala vrata i zapretila da će skočiti sa bebom. Policajci su kucali na vrata, ali nije otvarala. Kada je stiglo pojačanje, jedni su je ubeđivali da ih pusti zbog bebe, dok su se dva policajca popela na krov! - priseća se naša sagovornica.

Nakon što ga nevenčana supruga optužila za zlostavljanje ćerki, drama se ne stišava! Otac ponavljao isto pitanje

AUTOR: Novosti/Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 13.08.2019. 22:53 Iz tužilaštva ne odaju informacije Živica Ć., Foto: Alo Prema tvrdnjama Zrenjaninaca, osumnjičeni za silovanje dve devojčice, Ž. Ć. (42) iz Melenaca u utorak je u prepodnevnim satima viđen u centru grada u paničnoj potrazi za advokatom koji bi ga branio!

 

- Da se razumemo, da je želela da skoči - to bi i uradila. Međutim, niko nije mogao da zna da li će povrediti bebu. Drama je dugo trajala, a onda se začula buka i policajci su iznutra otvorili vrata. Jovana je bila razjarena, jedva su je držali! Bitno je da je beba dobro… Jovanu su odmah spakovali u „Lazu“. Koliko sam shvatila, ona je prestala da uzima redovnu terapiju, pa je zato prsla. Damjana nema od utorka uveče, negde se sklonio, kao što inače radi posle svake svađe - kaže na kraju komšinica. 

Gola igrala na terasi

Komšije kažu da su se supružnici doselili kod njih u dvorište pre oko dva meseca i da su komšije bile zatečene njihovim ponašanjem.

- Kada padne mrak, Jovana je znala da se skine i gola izađe na terasu i igra. Često su odlazili u prodavnicu i bebu ostavljali samu. Vrhunac je bio kada je Jovana po najvećem suncu iznela bebu u šetnju, iako smo joj savetovali da je skloni. Te večeri je beba dobila temperaturu, dok je ona po komšiluku tražila lek - tvrde komšije.

 

Istetovirani mladić terao novinare

Dok su novinarske ekipe tragale pretučenim Damjanom, na terasi zgrade u blizini dvorišta u kojem je živeo bračni par pojavio se istetovirani mladić i počeo usplahireno da objašnjavao gde se odigrala drama:

- Ej, nije se to ovde dogodilo! Je l’ tražite metlu? Baš ste ovde našli da stanete… Oni su dva ulaza dalje, idite tamo. Nemojte samo mene da slikate - rekao je mladić, koji je potom pomno motrio na fotografe.

 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!