KAFANA IM BILA SAMO PARAVAN! Isplivali jezivi detalji horora u Šapcu, policija zatekla četiri negovane devojke, muž i žena uposlili i konobara!

Muškarac V. G. (57) i njegova supruga E. G. (49) iz okoline Šapca uhapšeni su tokom noći u akciji šabačke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, jer su kako se sumnja trgovali ljudima i podvodili devojke za novac!

Hapšenje
Hapšenje, Foto: Printscreen/Alo.rs

Sa njima je uhapšen je i saradnik N. O. (41) iz okoline Vladimiraca koji je takođe učestvovao u ovom kriminalnom poslu.

Kako su saopštili iz MUP-a osumnjičeni se terete da su u dužem vremenskom periodu, koristeći teške prilike ženskih osoba, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Kafana kao paravan za prostituciju

Prema saznanjima, sve se odigravalo u kafani u mestu Majuru kod Šapca. Kafana postoji više od 100 godina, a u pitanju je porodični biznis koji su nasledili.

Da li treba povećati kazne za podvođenje?

Ukupan broj glasova: 289

  • Da: 86% (248)
  • Ne: 14% (41)

Prostituciju su "vodili" muž i žena koja je inače Rumunka. Takođe, oni su imali i saradnika, koji je u kafani bio zaposlen kao konobar.

U okviru kafane su imali apartmane u kojima se zapravo sve događalo. Devojke koje su vrbovali za prostituciju imaju od 20 do 25 godina i prema saznanjima medija, sve su lepe, negovane, doterane... Devojke su poreklom iz Bosne i Hercegovine, Šapca i drugih gradova u Srbiji.

Policija je izvršila pretres ovog objekta, gde je zatekla četiri devojke, koje su, kako se sumnja, pružale seksualne usluge i tri muškarca koji su bili korisnici seksualnih usluga.

Oduzet novac

- Pretresom prostorija pronađeno je i uz potvrdu oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara - navedeno je iz MUP-a.

Inače, kako se još saznaje prostitucija u ovom objektu traje duži vremenski period, a korisnici usluga bili su poznati muškarci iz Šapca.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi