Majka i ćerka se sklonile
Masanori Jošida
Majka i ćerka se sklonile

Masanori Jošida

Silovanje, Foto: Masanori Jošida

Mirjana L. (26) iz Vrdnika, devojka sa specijalnim potrebama koju je otac Imre L. (64) podvodio svojim prijateljima, navodno je silovana kada je imala samo 11 godina, rekli su devojčini susedi medijima.

- Nju je silovao jedan ludak iz našeg mesta kad je imala samo 11 godina. On je za to i robijao, a poginuo je pre neku godinu - rekao je jedan Vrdničanin za "Informer".

PROČITAJTE JOŠ:

Horor devojke koja je zlostavljana od malih nogu nastavio se pre četiri meseca kada je njen otac počeo da je podvodi svojim prijateljima Milenku S. (66), Božu A. (78), Milentiju B. (69) i Vojislavu M. (64)

I oni su se našli iza rešetaka, kada je Mirjanin otac Imre L. uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je nesrećnu devojku mesecima prodavao svojim prijateljima. Kod Milenka S. su pronađene i Mirjanine gole fotografije.

Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

- Imre je alkoholičar i podvodio je svoju ćerku da bi kupio piće. Veči deo novca je zadržavao za sebe, manji davao ćerki. Postoje indicije i da je bio u dugovima i da je to bio drugi razlog zbog kojih je prodavao Mirjanu. On je telefonom dogovarao sa prijateljima kad će da imaju seks s njegovom ćerkom. Svako od uhapšenih Imreovih prijatelja je više puta obljubio Mirjanu - prenosi Informer neimenovani izvor.

Prema njegovim rečima, Mirjana je imala seks sa starcima u njenom porodičnom stanu, podrumu zgrade i u jednom napuštenom magacinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Seksualne usluge plaćane su, navodno, i u novcu, i u robi, pošto je, po rečima jednog kompije, jedan od uhapšenih staraca svake nedelje dolazio kod Imrea i nosio mu kese sa hranom i pićem.

- Mislio sam da je human čovek i da pomaže Imreu i njegovoj porodici, a sada čujemo da je tako plaćao za seks sa njegovom ćerkom. Strava i užas! Treba da ga je sramota - ogorčen je komšija.

Svim uhapšenima je određen pritvor, dok je nesrećna devojka smeštena u Sigurnu kuću do kraja istrage. Ona je, inače, godinama bila korisnica Centra za socijalni rad. Imre se tereti za krivično delo trgovina ljudima, dok je protiv njegovih drugova podneta krivična prijava za obljubu nad nemoćnim licem.