Ul. Despota Đurđa , Niš
google map

 

Ul. Despota Đurđa , Niš

google map

Ul. Despota Đurđa , Niš, Foto: google map

 

* Nekoliko hitaca iz pištolja, najverovatnije, probudilo je žitelje ulice Despota Đurđa

* Policija je odmah stigla na lice mesta 

* Napadnuti muškarac nema veza sa kriminalom

 

To se dogodilo u niškom nasleju Durlan oko četiri sata ujutro.


- Prema prvim saznanjima čovek je oko četiri sata krenuo na posao. Dok se približavao svom automobiu parkiranom na ulici primetio je čoveka koji mu se lagano približava, vadi oružje i nišani na njega. Napadnuti je brzo uskočio u svoj automobil, startovao ga i uspeo da pobegne. Zaustavio se posle nekoliko zavijutaka u obližnjoj ulici i pozvao policiju, kaže izvor blizak istrazi.

Pročitajte još:

 


Policija je odmah stigla na lice mesta i obavljen je uvidjaj na osnovu kazivaja napadnutog gde bi mogli da budu tragovi napadača i gde su se kuršumi zaustavili. O motivu napada Nišlija nije mogao da se izjasni navodeći da ni sa kim nije u svadji niti da bilo kome šta duguje. Prema proverama policiije napadnuti nije, kako se trenutno zna , ni u kakvoj vezi sa kriminalnim podzemljem niti prolazi kroz evidenciju.

Tinejdžer (19) osuo paljbu na svoje kolege! Nekoliko mrtvih studenata. Mladić na kraju uradio ono čega su se i plašili! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Kurir/T.Đ DATUM I VREME: 14.11.2019. 07:44 - 14.11.2019. 08:01 Policija je i dalje na mestu zločina, prema snimcima sa mesta događaja koje su snimili očevici. Ruska policija, Foto: printscreen/twitter Najmanje jedna osoba je ubijena, a tri osobe su povređene, nakon što je 19-godišnji student otvorio vatru na svoje drugove, a potom se ubio, na koledžu u ruskom gradu Blagoveščensku, prenosi RT.

 

Razlog ipak postoji i po svemu sudeći reč je najverovatnije o pucnjima opomene jer je neverovatno da pucač sa nekoliko metara nije mogao da promaši napadnutog i njegov automobil. Policija je o slučaju obavestila Više javno tužilaštvo i na osnovu tragova sa lica mesta i operativnih saznanja ubrzano traga za napadačem koristeći se i snimcija sa zaštitnih kamera na pilazu Ulici Despota Djurdja. 

BONUS VIDEO: Ana Brnabić posle potpisivanja istorijskog sporazuma u Moskvi