DEVOJKA (19) IZ NIŠA POGINULA PRAVEĆI VIDEO SNIMAK Išla unazad da uhvati bolji kadar i pala sa ivice krova zgrade! Stanari su samo čuli zapomaganje: "UPOMOĆ, UPOMOĆ... IVA, IVA..."

Kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade

Niš, mesto nesreće
Niš, mesto nesreće, Foto: Google street view

Iva M. (19) koja je nastradala sinoć nakon pada sa zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu neposredno pre tragedije snimala je video-klip na krovu zgrade sa dvojicom drugova.

 

- Devojka i dvojica njenih drugova su se nalazili na krovu. Ona je krenula da snima video-klip i kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade - kaže izvor "Blica".

HOROR U NIŠU! Mala Iva snimala video, pa pala sa zgrade, ostala je MRTVA NA MESTU!

Na mestu tragedije i jutros su vidljive jezive scene sinoćne nesreće.

Ispred zgrade na mestu gde je devojka pala još uvek stoji velika krvava mrlja, a stanari ne mogu da dođu sebi od šoka.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Čuli smo samo dozivanje "upomoć, upomoć... Iva, upomoć" i kada smo izašli videli smo telo na betonu. Bilo je strašno. Još uvek ne možemo da dođemo sebi od šoka - kaže jedna od žena koja živi u toj zgradi.

 

Prema nezvaničnim informacijama, u zgradi u kojoj se desila ta nesreća, na poslednjem spratu, živi jedan od dvojice mladića.

 

Nesrećna devojka je od zadobijenih povreda nastradala na licu mesta tako da lekari Hitne pomoći koji su izašli po pozivu, mogli su da konstatuju samo smrt. Obaveštena je policija i nadležno tužilaštvo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi