Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

Kako saznaje ''Blic'', ona je otišla u zbornicu gde joj je odjednom pozlilo i samo je pala i preminula na licu mesta, što je potvrdio i direktor škole Zvonimir Čaušević.

Pročitaje još:

- Nekoliko nastavnika je Milici odmah priteklo u pomoć dok su drugi zvali Hitnu. Lekari iz Beške su stigli ekspresno ali nažalost našoj Milici nije bilo spasa. Pokušali su više puta da je reanimiraju i na kraju odustali i konstatovali smrt – priča potrešena nastavnica škole u Maradiku.

Preporučujemo i ovo:

U lokalnoj ambulanti je potvrđeno da je Milica, inače učenica sedmog razreda, bila njihov redovan pacijent zbog tegoba koje je imala sa srcem.

- Milica je bila divno dete. Imala je urođenu srčanu manu, ali smo se nadali da će sve biti u redu jer je bila izuzetno savestan pacijent – pričaju nam u lokalnoj ambulanti.

Bolnica

Alo!/Nenad Vujanović

Bolnica, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Kažu da je redovno dolazila na kontrole i po recepte za lekove koje su joj prepisane u beogradskoj Univerzitetskoj dečijoj bolnici "Tiršova" gde je ležala i išla na specijalističke preglede zbog svoje bolesti. Kolege iz Hitne pomoći zaista su dale sve od sebe, ali nažalost bezuspešno – pričaju u lokalnoj ambulanti.

Meštani Maradika zatečeni su tužnom vešću i svi za Milicu pričaju da je bila divno dete. Takođe, nadaju se da će roditelji naći utehu u dva Miličina mlađa brata, jedan je tinejdžer, a drugi ima tek godinu dana, i da će im oni dati snage da nastave sa životom i prebrode porodičnu tragediju.