ZLOČIN KOJI JE UZNEMIRIO SRBIJU Igor zgrabio nož, kad je u kockarnici nestalo struje, počeo da bode ljude, jednog PREKLAO!

Kada je u kockarnici nestalo struje, nožem je počeo da ubada ljude!

Igor A.
Igor A., Foto: Facebook/Privatna arhiva

Igor A. (37), zvani Giga, iz Bora osuđen je nepravnosnažnom presudom Višeg suda u Negotinu na jedinstvenu kaznu zatvora od osam godina jer je 18. juna 2016. godine u borskoj kockarnici "Kolseum" zaklao sugrađanina Sejdina Useinovića (50), a teške telesne povrede naneo njegovom bratu Šemsu Useinoviću (41) i njegovom prijatelju Naseru Šaćiroviću (35).

Te noći, oko tri sata nakon ponoći, Igor A. je ušao u kockarnicu. Bio je, saznajemo nezvanično, u vidno pripitom stanju i počeo je da pravi nered. Braća Useinović i njihov prijatelj Šaćirović su ga izbacili iz kockarnice.

Pročitajte još

Iznerviran Igor A. je otišao do svoje kuće i uzeo kuhinjski nož pa se vratio u kockarnicu. Sejdin Useinović je pokušao da ga spreči da uđe u lokal, ali ga je Igor A. odgurnuo i ovaj je pao preko poker aparata.

Tada je u kockarnici nestala struja i nastao je mrkli mrak.

- Ubica je u tom mraku počeo da vitla nožem oko sebe, kretao se ubadajući gde stigne. Sejdina Useinovića je ubo u vrat, a rana je bila smrtonosna. U tom vitlanju nožem ranjeni su i Šemso i Naser, ali njihove povrede nisu bile opasne po život. Ljudi su vrištali i počeli da beže. Igor A. je iskoristio metež i pobegao iz kockarnice – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Igor je pobegao u svoj stan i zaključao se. Međutim, policija je odmah po prijavi zločina otišla kod njega, on je otključao i odmah se predao policijskoj patroli.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Ljube
  24/09/2018 - 14:41
  Zaklao čoveka i dobio samo 8 godina zatvora, od kojih će odležati verovatno samo 5 i biti slobodan? Što se onda čudimo što su hronike iz dana u dan pune ubistava?
 • Korisnik: miki
  24/09/2018 - 13:44
  ovaj sto mu je presudio na 8 god treba da on produzi jos 30 god umesto njega pa zar samo 8 god za neciji zivot sramota
 • Korisnik: Zoran
  24/09/2018 - 11:54
  Samo 8 godina . .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi