"JEDNA OD PRIČA ZA KOJU SMO ZNALI" Igor Jurić se oglasio o silovanju glumice, objavio potresnu poruku na Fejsbuku! (FOTO)

Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić oglasio se povodom privođenja poznatog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića zbog silovanja.

Igor Jurić
Igor Jurić, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Jurić je na Fejsbuku napisao da je priča da Aleksić zlostavlja i seksualno iskorišćava svoje učenice bila poznata i toj fondaciji.

"Jedna od priča za koju smo znali. Treba da smo kao društvo ponosni na devojke koje su imale dovoljno hrabrosti da ne ćute o onome kroz šta su prošle za vreme svog školovanja", napisao je Jurić.

Podsetimo, poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je sinoć u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Kako navode pojedini mediji, vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić sinoć je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

"Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se", rekla je Milena Radulović.

Kako kaže, taj događaj je za nju predstavljao veliki šok.

"Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom. To je za mene bila druga porodica", navodi ona.

Kaže da nije jedina, već da postoji još pet devojaka, od kojih su neke i maloletne, koje su ga prijavile policiji.

Povezane vesti

 • Korisnik: Snežana
  17/01/2021 - 13:58
  Glupanderi, pa nije on mogao da ga prijavi, dok one nisu skupile hrabrost da iznesu u javnost. Ja se sećam teksta od prošle godine gde je Jurić rekao da će javnost biti šokirana, ali treba još čvrstih dokaza. Pretpostavljam da je ovo u pitanju, i da se čekalo da one skupe hrabrost za prijavu
 • Korisnik: igor
  17/01/2021 - 10:09
  Koji bednik, pročita kao i ja u novinama vest, pa je prisvoji, a novinari mu dižu čitanost. Tko je tu lud?
 • Korisnik: ivan
  17/01/2021 - 09:49
  Nego g. Din Juriću ako si znao sto nisi reagovao, a i sta bi sa cuvenim politicarem?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi