Igor Jurić
Alo / Nenad Vujanović
Igor Jurić

Alo / Nenad Vujanović

Igor Jurić, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Naši izvori iz te institucije otkrili su nam da je tokom dugotrajnog razgovora Jurić zapravo samo otkrio da se radi o političaru koji nije iz Beograda i ne živi u glavnom gradu, kao i da se seksualno zlostavljanje devojčice dogodilo pre nešto više od godinu dana.

- Iako je razgovor trajao tri sata, te dve stvari su jedino što smo saznali od njega, uglavnom je ponavljao samo ono što je pričao i na televiziji. To naravno nije dovoljno i samim tim, nažalost, u ovom momentu ništa neće moći da se preduzme - naveo je naš izvor iz Tužilaštva.

Jurić sa druge strane, podsetimo, tvrdio sasvim suprotno.

- Sve što znamo izneli smo predstavnicima najviših državnih institucija i ono što moram da kažem, na ovu priču, što se mene lično tiče, staviću tačku. Mislim da je od svega ovoga napravljen rijaliti, a to ne smemo da dozvolimo. Mi kao fondacija ne želimo ni od jednog slučaja da pravimo aferu. Ovaj pritisak, koji je jako veliki u javnosti, napravljen je bez ikakve potrebe - istakao je Jurić po izlasku iz Tužilaštva, koji je na pitanje da li je dao fotografije koje je nedavno pominjao u javnim nastupima, ponovo naglasio da je sve što ima i zna dao nadležnim organima.

- Sve informacije i podatke možete tražiti od državnih organa - zaključio je Jurić.





Komentari (1)

pravda

07.06.2020 22:29

Gosp.Juricu:šuška se šuška,sve se zna ali riba smrdi od glave