Ignjat Gajić
Facebook
Ignjat Gajić

Facebook

Ignjat Gajić, Foto: Facebook

* Školski drug Bogdana Gajića (20), koji je osumnjičen da je do smrti pretukao svog starijeg brata Ignjata (24) u porodičnom domu u Šapcu, tvrdi da je uhapšeni mladić godinama trpeo nasilje od žrtve

* Navodi da je Bodgan dolazio u školu u ogrebotinama i modricama

* Dodaje da je porodica sve zataškavala zbog ugleda

Obrenovčanin Vuk A., školski drug Bogdana Gajića (20), koji je osumnjičen da je do smrti pretukao svog starijeg brata Ignjata (24) u porodičnom domu u Šapcu, tvrdi da je uhapšeni mladić godinama trpeo nasilje od žrtve.

Pročitajte još:

Podsetimo, zločin koji je šokirao Srbiju dogodio se u prošli utorak, kada je Bogdan ubio brata udarcima bokserom i nožem, a potom telo stavio u kolica, umotao najlonom i čaršavom i pošao, kako se sumnja, da ga zakopa u obližnjoj šumi. Na ulici ga je slučajno srela policijska patrola, koja je otkrila leš i privela mladića.

- Bogdan i ja smo zajedno išli u srednju umetničku školu i iz njegove priče sam znao da ima probleme u kući sa starijim bratom. Ignjat je čak u nekom trenutku otišao u Austriju da radi, ali se povremeno vraćao ovde. Maltretirao ih je sve u kući, a Bogdan to nije mogao da trpi, mislim da mu je prekipelo i da je ovo uradio kako bi zaštitio ukućane od brata - tvrdi Vuk i nastavlja:

Bogdan Gajić, Ignjat Gajić

Facebook printscreen

Bogdan Gajić, Ignjat Gajić, Foto: Facebook printscreen

- Neretko se dešavalo i da u školu dođe sa ogrebotinama, modricama i ušiven, a znam da je u Hitnoj pomoći pričao da je pao sa stepenica ili bicikla, da ne bi dolazila policija kod njih u kuću. Roditelji nisu želeli da se o tome priča, jer je, ipak, reč o uglednoj porodici - kazao je Vuk A.

Kako navodi, Bogdan je po upisu na fakultet otišao u Beograd.

- Vratio se kući na leto kako bi učio za ispite. Bio je povučen, nije se u životu potukao niti posvađao s nekim, nije bio problematičan - dodao je prijatelj.

Beba ostavljena kod groblja u Žarkovu! Policija zatekla jeziv prizor!

AUTOR: Telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 08:56 U beogradskom naselju Žarkovo, kod groblja pronađena je ostavljena beba. najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo Ekipe Hitne pomoći su još na terenu. - Beba je živa i zdrava. Prevezena je u Tiršovu, naše ekipe su još na terenu - rekli su iz Hitne pomoći.

POSTOJE PRIJAVE PROTIV ŽRTVE?

Ubijeni Ignjat Gajić je, prema saznanjima, ipak poznat šabačkim istražnim organima zbog nasilničkog i problematičnog ponašanja.

- Protiv njega su ranije podnošene krivične prijave za nasilje u porodici - kazao je dobro obavešteni izvor.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!