RTS
Printscreen
RTS

Printscreen

RTS, Foto: Printscreen

Pročitajte još:

 

On će odmah biti upućen u zatvor na izvršenje kazne, jer žalba na ovu odluku ne odlaže izvršenje, ali svakako im pravo da se žali, dodao je Marinović.

 

Napomenuo je da su još četiri osobe priveden Prekršajnom sudu i da do kraja dana sud treba da donese odluke i o njihovim slučajevima.

MUP: Uhapšen tandem sa motornom testerom i još 4 osobe u vezi sa napadom na policajce

MUP je saopštio da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali i priveli više osoba, zbog sumnje da su izvršile više različitih krivičnih dela i prekršaja tokom sinoćnjeg upada pristalica Saveza za Srbiju u zgradu RTS-a i tokom današnjeg skupa ispred zgrade Predsedništva Srbije.

Zbog sumnje da su sinoć uneli motornu testeru u zgradu RTS-a i mahali njom pred zaposlenima u ovoj medijskoj kući privedeni su M. Č. (1977) i M. P. (1976).

Policija je privela i U. S. (1994) koji se sumnjiči da je sinoć razbio staklo na ulazu u zgradu Radio-televizije Srbije.

Takođe, zbog napada na ovlašćeno službeno lice privedeni su A. N. (1984), V. J. (1976) i M. M. (1995). Oni se sumnjiče da su sinoć, u zgradi RTS-a, fizički nasrnuli na policijske službenike i naneli im više udaraca.

Priveden je i S.S. (1992) koji je, kako se sumnja, danas na uglu ulica kralja Milana i kneza Miloša fizički nasrnuo na policijskog službenika. O svemu su obaveštena nadležna tužilaštva, kao i sudije za prekršaje.