Mašinovođa i voz
Tomislav Stevanović
Mašinovođa i voz

Tomislav Stevanović

Mašinovođa i voz, Foto: Tomislav Stevanović

 

* Za dlaku izbegnuta tragedija na izlazu iz Leskovca u pravcu prema Grdelici

* Vozač "tamića" od siline udara izleteo iz kamiona

* On je prebačen u bolnicu u Leskovac i u stabilnom je stanju 

Sve se dogodilo na delu pruge, na izlazu iz Leskovca u pravcu Grdelice u jutarnjim satima, oko 4.30 časova. Vozač kamiona "Tam" leskovačkih tablica I.T. (49) iz leskovčakog sela Donje Stopanje naleteo je na teretni voz koji se kretao u pravcu železničke stanice u Leskovcu.

Nesrećni čovek zakukao, a vozač potegao METALNU ŠIPKU! Onda je naišao prolaznik i priča je dobila NEVEROVATAN PREOKRET! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 20:08 Nije mu se dopao ton kojim mu se biciklista obratio. Udario biciklistu, Foto: Alo.rs Na uglu Prote Mateje i Njegoševe dogodila se saobraćajna nezgoda. Kako saznajemo, muškarac je udario biciklistu.

- Kamiondžija je imao ludu sreću, jer obično u tom delu pruge vozovi zastaju pred ulazak u stanicu. Stanujem tu blizu, preko puta preduzeća "Male vaga", bio sam budan kad sam začuo jak tresak metala. Istrčao sam napolje. Kamion Tamić je bio sav isgužvan. U međuvremenu su naišla dva autobusa sa stanice na putu za Vlasotince i Grdelicu. Jedan od vozača autobusa video je telo kamiondžije bez svesti u poodrsaloj travi pored pruge. Ubrzo je došla policija i hitna pomoć - priča nezvanično jedan od očevidaca.

Pročitajte još:

Prema saopštenju zvaničnika iz srpske železnice polubranici na ovom delu pruge, preko puta bivše ciglane, u momentu nailaska kamiona Tam su bili spušteni. Taj deo puta je bio i solidno osvetljen uličnim svetlom. Sam vozač kamiona I.T. je navodno priznao da su polubranici bili spušteni i da je on pokušao da ih zaobiđe nabrzinu...

Voz, pruga

Alo/Dejan Briza

Voz, pruga, Foto: Alo/Dejan Briza

Vozač kamiona je jedan od uglednih proizvođača povrća iz naselja Donje Stopanje, i rano je krenuo na obližnju Kvantašku pijacu, i da li je on zadremao za volanom ili je u pitanju kvar na vozilu utvrdiće istraga koja je u toku. Saobraćaj na ovom delu pruge normalizovan je oko 8 sati.

Saša iz Beograda brutalno likvidiran u centru Stokholma, policijski dosijei PREPUNI!

AUTOR: Zaramis; D:K; DATUM I VREME: 22.08.2019. 07:49 U Švedskoj ubijen Beograđanin Saša Todorović (55) zvani Trta, višestruko osuđivani kriminalac. Todorović je likvidiran u ponedeljak uveče u Stokholmu ispred jednog butika. Švedska, Foto: screenshoot Kako javljaju švedski mediji Todorović je upucan u glavu i to pred ženom i detetom.

Vozač I.T. sa težim povredama glave prebačen je u Leskovački bolnički centar i njegovo zdrastveno stanje je stabilno, potvrdili su u ovom zdravstvenom centru. On će najverovatnije uskoro sa odeljenja neurohirurgije biti prevezen u Niški klinički centar radi dalje zdravstvene obrade...

Iskasapljeno telo MRTVOG BRATA satima držao u kući, a ovo bi mogao da bude MOTIV svirepog zločina!

Šabačka policija uhapsila je Bogdana Gajića (20) iz tog grada, osumnjičenog da je u porodičnom domu prekjuče ubio svog četiri godine starijeg brata Ignjata. Njegovo telo pronađeno je tek naredne noći, i to dok ga je Bogdan, spakovano u najlon kesu, vozio u građevinskim kolicima.

- Vozač kamiona je u svesnom stanju i komunicira uredno sa lekarima i svojim bližnjima - rečeno nam je u Bolničkom centru.

Neki navodni očevici kažu da je mašinovođa navodno primetio kamion koji se kreće ka pruzi i nekoliko puta svirao, i kako kamiondžija nije čuo pisak lokomotive ,nikome nije jasno...

 

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške