Goran Janković
facebook.com
Goran Janković

facebook.com

Goran Janković, Foto: facebook.com

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je policija na tragu osumnjičenom za trostruko ubistvo u Novom Sadu i da očekuje da će on brzo biti uhapšen.

Goran Janković

Printscreen

Goran Janković, Foto: Printscreen

"Ogromna tragedija koja se dogodila jutros u Novom Sadu je u potpunosti podigla policiju na noge. Mi smo angažovali sve jedinice, helikoptersku i Žandarmeriju, kao i Policijsku upravu Novi Sad i jedinicu Kriminalističke policije i došli do inicjalnih informacija vezanih za moguće kretanje izvršioca. Pratimo te informacije, sada se vrši pretraga terena i ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije", rekao je Stefanović novinarima u Novom Sadu.

On je istakao da je tragično kada se desi ubistvo poput jutrošnjeg i da se mora delovati preventivno.

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće, pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Goran Janković

facebook.com

Goran Janković, Foto: facebook.com

Mirjana je pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je verovato da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

Komentari (1)

Kostadin

25.05.2019 07:11

Ceo grad na nogama a socijalni radnici i dalje bez odgovornosti. Koliko će još biti ubijeno žena, dece i roditelja a da nestruči socijalni radnici ne budu ni spomenuti u ovim tragedijama. Ko će da zatraži odgovornost i kazni socijalne radnike za greške i nestručan rad. Možda partija koja ih je zaposlila.