OŠTETILI EPS ZA DVA MILIONA DINARA Hapšenje u Kraljevu zbog zloupotrebe službenog položaja!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu i Sektorom unutrašnje kontrole Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ uhapsili su četiri osobe osumnjičene da su koruptivnim krivičnim delima oštetile javno preduzeće EPS za oko dva miliona dinara.

Policija, hapšenje
Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšeni su odgovorno lice jednog odseka JP EPS u Kraljevu 2, D. M. (1957) kao i zaposleni u JP EPS u Kraljevu Z. P. (1961), G. A. (1955) i D. R. (1977).

Krivična prijava, zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja u podstrekavanju, podneta je i protiv M. V. (1973) rukovodioca jednog sektora Tehničkog centra Kraljevo JP EPS, koji se već nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio drugo krivično delo zloupotrebe službenog položaja u saizvršilaštvu.

"SVETLA U KUĆI SU SVE VREME BILA UPALJENA" Sin ubio oca, pa izvršio samoubistvo, tela danima ležala u porodičnoj kući!

Sumnja se da je M. V. podstrekavao ostale osumnjičene da tokom 2016. i 2017. godine, korišćenjem svojih službenih položaja angažuju resurse Javnog preduzeća EPS za izvođenje radova na izgradnji niskonaponskog voda za potrebe privrednog društva „Hidroenergo Dubočica“, koje je ove radove trebalo da obavi o svom trošku.

Svi DETALJI velike policijske akcije: OVAJ SRPSKI POLITIČAR je uhvaćen na jahti sa OZLOGLAŠENIM KRIMINALCEM!

AUTOR: Ekipa Alo! DATUM I VREME: 13.08.2019. 10:14 Ekskluzivno Foto: Alo!/Rajko Ristić * Sergej Trifunović, predsednik opozicionog PSG, upravljao plovilom bez potrebnih dozvola * Tokom glisiranja na beogradskim rekama ugrozio bezbednost ostalih učesnika rečnog saobraćaja * Tokom policijske akcije na beogradskim rekama, uhvaćen sa licem koje je osuđeno za ubistvo, a dovodi se u vezu sa još nekoliko teških kriminalnih dela Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović 11.

Na taj način, kako se sumnja, osumnjičeni su privrednom društvu „Hidroenergo Dubočica“ pribavili protivpravnu imovinsku korist od oko dva miliona dinara.

PRED JEDNIM BELIM SANDUKOM PLIŠANO SRCE, PRED DRUGIM PLAVI MEDA Prijatelji Miloša i Anđele grcali od bola: Govorili ste - dok vas smrt ne rastavi! Kada se na sahrani čulo ovo, grobljem odjeknuli jauci

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi