Milan Gurović
Marko Metlaš
Milan Gurović će se preseliti na Ledine gde gradi halu

Tanjug,Jaroslav Pap

Milan Gurović će se preseliti na Ledine gde gradi halu i stan, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Slavni košarkaš Milan Gurović (44), koji je u petak priznao da je tukao suprugu i maloletnu ćerku i pretio im klanjem, posle čega je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora, razvešće se nakon robije, saznaje „Alo!“.

On će verovatno posle svega ostaviti deci i ženi stan na Novom Beogradu i otići da živi na Ledine, gde će mu uskoro biti završeni stan i hala. On je s Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu sklopio sporazum o krivici, po kojem mu je zabranjeno da šest meseci komunicira sa suprugom Tanjom (43) i ćerkom M. G. (16), kao i da im se približi na manje od 300 metara.

Ne sme da prekrši zabranu

Prema sporazumu, Gurović ne sme samovoljno da napusti preko šest časova stan u kojem izdržava kazanu. Ukoliko ga bez dozvole napusti dva puta po šest sati, moraće da ide u zatvor. Gurović neće nositi nanogicu za elektronski nadzor.

 - Kad sve prođe, razvešće se. On je u klopci i hoće da diše. Problem je u tome što on hoće razvod, a supruga Tanja mu ga nije dala. Teško mu je zbog svega što se desilo, što je proglašen siledžijom i zlikovcem. On nije ni divljak, a ni psihopata - rekli su za „Alo!“ juče njegovi prijatelji koji smatraju da Milan nije kriv i da ceo slučaj ima dve strane medalje.

Kako „Alo!“ saznaje, Gurović i familija imaju tri stana u Novom Sadu.

- Gradi halu na Ledinama koja će biti završena za mesec dana, a tamo je već gotov stan. Kad izađe iz kućnog pritvora, radiće svoj posao - kaže izvor „Alo!“.

On je od petka veče u stanu kod svoje majke u Novom Sadu, gde će da odsluži kaznu i ne želi da daje nikakve izjave medijima.

Milan Gurović sa suprugom Tanjom u aprilu na odmoru

facebook

Iz srećnih dana, Milan Gurović sa suprugom Tanjom u aprilu ove godine na odmoru u Budvi, Foto: facebook

- Gurovićeva majka i kum su u petak uveče otišli u njegov porodični stan na Novom Beogradu po garderobu, a njegov pastorak im je izneo stvari do kola. On se, u međuvremenu, čuo sa svojom dvojicom sinova, s kojima nema zabranu komunikacije. On svoju decu mnogo voli.

Teško mu je jer smatra da nije kriv, ali nije hteo da se vuče sa suprugom po sudovima, pa je potpisao sporazum - pričaju Gurovićevi poznanici i prijatelji.

Oni dodaju da Gurovićev brak ne funkcioniše duže vreme, po sistemu toplo-hladno, ali da je to veče pukao, kada mu je ona zamerila što je tog dana išao kod majke u Novi Sad.

- Guroviću je to zasmetalo i došlo je do svađe. Njegova majka nije dolazila kod njega u stan, dok je Tanjina majka bila s njima. On je Tanjinog sina iz prvog braka prihvatio kao svog. Školovao ga je, zaposlio, kupio mu je stan i automobil - ističu prijatelji bivšeg reprezentativca.

Gurović je u petak pušten iz policijskog pritvora, a kaznu će služiti u majčinom stanu u Novom Sadu.

U policiji je izjavio da „supruga hoće da mu napakuje incident“ jer on već nekoliko godina želi razvod, a ona na to ne pristaje, ali onda se predomislio i sklopio nagodbu kojom je priznao nasilje u porodici.

Komentari (7)

Els

15.12.2019 12:05

Ovaj covek je u pravu...njena majka je tu stalno bila kod njih u stanu,a njegova nikada...primio je njenog sina iz prvog braka kao da je njegov i sve mu pruzio,kao i svojoj deci....ali njegovoj zeni sve jw malo,tako da mu je ovo dobro napakovala.

Bojan

15.12.2019 12:09

Ne znam zasto, ali sam na strani ovog coveka. Izreceno moze vise da pogodi coveka, nego fizicki nasrtaj, ko zna sta mu je sve rekla. Sad bih ja lepo na njegovom mestu advokata, pa dokaz ko je koliko u braku doprineo sticanju kapitala, pa bih joj ostavio samo mrvice.

Justicia

15.12.2019 19:09

@Bojan - Ne potcenjujte ulogu žene u braku. Da ona nije gajila četvoro dece, ni on ne bi mogao da stice milione. Inače, glup je, kao većina sportista, žena ne može da mu da, ili ne da razvod. Ako se odvoji od nje i živi šest meseci, svaki sud će brak razvesti samo zbog činjenice odsustva zajednickog života. A ti fazoni “ne da mi razvod” su samo zbog toga da pridobije mušku podršku. Šta god da je bilo, nije smeo nikoga da bije. Sram ga bilo, čovek od dva metra se obrušio na dve žene. Ćerki slomio nos.

Rew

15.12.2019 17:04

Osuđen na kevinu kujnu, ode linija.

Eto!

15.12.2019 19:09

Zasto crni dani? Pa razvesce se, a to i zeli. Svoj posao razvija, pa ce nadam se i da mu krene i ja tu generalno ne vidim nista crno. Naprotiv, svanuce njemu, a i njoj, samo dok se sabere sa sobom i uvidi da se bez veze i dosad protivila tako ociglednom resenju. A pare, pa neka se dama pobrine da zaradjuje za sebe i dete, a dobice i neku alimentaciju i stan, sto vecina zena nema - i to bi bilo to.

ime

15.12.2019 20:46

I dalje verujem da je dobar covek kome je puklo trpilo.

Mirjana

15.12.2019 21:55

@ime - Kako se zove čovek koji pretuče ženu i ćerku ako ne siledžija? Ne postoji opravdanje za to, ako mu je prekipelo što se nije okrenuo i otišao ili udario glavom o zid? Nego svoju muškost dokazuje mlaćenjem slabijih od sebe i još žena...užas