SAMOHODNI TERETNJAK POTONUO NA ADI HUJI! Građani pretrnuti od straha gledali šta pluta Dunavom! Udario u baržu! Ribari spasavali posadu!

Neverovatno!

 

Potapanje teretnjaka
Potapanje teretnjaka, Foto: youtube printscreen

Samohodni teretnjak "Salajka" potonuo je u četvrtak oko 19.30 sati, na desnoj obali Dunava, na Adi Huji, a do nesreće je došlo nakon što je udario u neobeleženu potopljenu baržu koja se tu nalazila!

Njegova ljubavnica Maja otkrila tajnu koja je prethodila trostrukom ubistvu - Ovo mu nije prvi put!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 28.09.2019. 07:53 Uas! Davor Pernić, Foto: Privatna arhiva Nakon što je Davor Pernić (35), koji je uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu početkom avgusta, promenio odbranu i rekao da je meštanka Maja B. (25) učestvovala u masakru, tužilaštvo je odlučilo da naloži njeno hapšenje i predloži pritvor.

Kako piše portal "Udruženje profesionalnih lađara Srbije" (UPLS), barža, koja je usled niskog vodostaja uzrokovala probijanje i potonuće broda, stoji na tom mestu već nekoliko godina. Ona je prvo bila obeležena sa dve bove koje su posle uklonjene, i sa obalnim znakom. Zbog nedostatka plovnih oznaka mnogi navigatori su bili u zabludi da je barža izvađena i da je ta prepreka uklonjena.

Na žalost, do proboja je došlo i brod je potonuo za manje od pola sata. Svi članovi posade su na sreću spašeni uz pomoć lokalnih ribara koji su priskočili u pomoć.

STAFORD UTRČAO U ŠKOLSKO DVORIŠTE I POVREDIO TROJE ĐAKA! Panika u Nišu: Direktor psa uhvatio kaišem od pantalona, deca u šoku! Roditelji u panici!

Istraga će utvrditi kako je došlo do tako brzog potonuća i da li je brodski trup već bio oštećen.

 BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi