Pedofil, Goran Milosavlejvić
Alo!
Pedofil, prepiska

Alo!

Pedofil, prepiska, Foto: Alo!

U Fejsbuk grupi „Stop pedofiliji“ objavljena je stravična prepiska s predatorom Goranom Milosavljevićem (29) iz Zaječara, koji je navodnoj devojčici od 12,5 godina slao gnusne poruke, fotografije penisa i ubeđivao je da s njim stupi u seksualne odnose, govoreći: „Pravo je vreme da penis uđe u tebe“.

Pročitajte još:

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom iz Požarevca. Grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je Zaječarac, koji se predstavio kao auto-mehaničar.

Pedofil, prepiska

Alo!

Pedofil, prepiska, Foto: Alo!

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao fotografije svog penisa i poruke eksplicitne sadržine. Navodno maloletna devojčica, iza čijeg lažnog profila stoje lovci na seksualne predatore, pitala je pedofila: „Jeste li vi stvarno čovek sa slike? Imam jednog drugara koji tako zeza drugarice!“. Tražila je da stavi prst na usnu ili kosu i tako se slika, a on se odmah upecao na mamac, potvrdio da je na profilu njegova slika i poslao joj fotografiju s prstom na usni!

Zaječarac joj je ponudio da vidi njegov polni organ: „Da vidiš kakav je, pa posle obriši“. Kada joj je poslao fotografiju, ona je odgovorila: - Strašan je... Stid me je i plašim se. Nikad ga nisam videla! Mlada sam - a on je uzvratio: - Ima 18 centimetara i debeo je osam.


Na samom početku napisao joj je da je 12 godina pravo vreme da počne sa seksualnim odnosima, navodeći: - Od tih godina treba da se počne, da penis uđe u tebe. Na njen odgovor da ne zna ništa o tome i pitanje da li i drugim devojčicama šalje slike da ih gledaju, odgovorio je: „Da, tako je“.

Savetovao joj je da obriše poruke da ih neko ne bi video. Zatim se predstavio, navodeći da je iz Zaječara, da ima 29 godina i da radi kao auto-mehaničar. Na opasku: - Nisu vam problem mojih 12 godina, sigurno? Ja sam šesti razred - bestidnik je odgovorio: - Već možeš da ga primiš u ribicu i guzu.

Ceo razgovor sa predatorom objavljen je u otvorenoj grupi na Fejsbuku „Stoppedofilijisp“, dok su za fotografiju polnog organa, koju je poslao devojčici, napisali „da ne mogu da je puste zbog standarda Fejsbuka“.

Preporučujemo još:

Stručnjaci upozoravaju roditelje da na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila. Stevan Đokić iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu navodi za „Alo!“ da treba biti vrlo oprezan, jer ne postoji univerzalan profil predatora.

- Predatori koriste internet da bi stupili u kontakt s potencijalnim žrtvama. To su uglavnom dečaci i devojčice, a predatori ne mogu da se svrstaju samo u jednu kategoriju jer ne postoji tipičan profil. Oni su uglavnom različitih godina, obrazovanja i poslova. Zajedničko im je samo to da su konstantno u potrazi za žrtvom - upozorava Đokić.