Goran S.
Facebook
Goran S.

Facebook

Goran S., Foto: Facebook

Nesrećni Goran S. je rodom iz sela Negosavlje u opštini Medveđa, ali se pre mnogo godina odselio u Beograd gde je živeo i radio. U rodni kraj je došao na odmor sa devojkom sa kojom je planirao venčanje.

Nezvanično saznajemo da ga je ona i pronašla u kupatilu hotela, ali su lekari Hitne pomoći, kada su stigli na lice mesta, mogli samo da konstatuju smrt.

Nesrećni mladić je u rodnom selu proveo nekoliko dana, a na dan tragedije je sa svojim roditeljima i verenicom boravio u Leskovcu gde je buduća snajka od njegovih roditelja dobila na poklon zlatni nakit.

- Bili su veseli i ništa nije ukazivalo da bi Goran mogao da se odluči na to da sebi oduzme život. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd – pričaju meštani Negosavlja.

Goran je, navodno, poslao svoju devojku do automobila, koji je bio parkiran ispred hotela, da mu donese neke stvari, a kada se ona vratila u sobu zatekla je stravičan prizor.

Njihovi članovi da kada sledećeg puta dođu u Goranov radni kraj, u jednom od restorana u Medveđi, zvanično proslave veridbu okončani su odlukom nesrećnog mladića da sebi oduzme život. Motivi za tragičnu odluku nisu poznati niti u Goranovom rodnom kraju mogu da ih naslute. Opisuju ga kao vrednog, poštenog i veselog mladića i ističu da baš ništa nije ukazivalo na to da bi on uopšte mogao i da pomisli da sebi oduzme život.

- Imao je sve u životu. Bio je uspešan u poslu, a konačno je i odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa devojkom se lepo slagao i bili su skladan par. Šta se to desilo to niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio – pričaju u Goranovom selu.

Pročitajte još: