Policija
Tanjug/Dimitrije Goll
Policija

Tanjug/Dimitrije Goll

Policija, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Drama u Pančevu! Goran P. (20) izbo je nožem Denisa T. (46) iz Pančeva, u strogom centru grada, nedaleko od zgrade policije. Kako saznajemo, incident se dogodio prilikom primopredaje novca jer je Denisov sin, navodno, dugovao pare napadaču, koji je posle potezanja noža pobegao.

Dani sreće: Jelena i Zoran Marjanović

privatna arhiva

Dani sreće: Jelena i Zoran Marjanović, Foto: privatna arhiva

Incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, u Ulici Miloša Trebinjca u Pančevu, na ulazu u Narodnu baštu. Kako saznajemo, Goran je posle svađe sa Denisom izvukao nož i više puta ga posekao po grudima i stomaku. Jedan Pančevac kaže da je za sve kriv novac!

- Nisam lično video, ali sam pričao s komšijama i saznao sam šta se dogodilo. Goran je iz Starčeva kod Pančeva, a problem je nastao sa Denisovim sinom, koji mu je navodno dugovao nekoliko hiljada evra, zbog čega mu je Goran uzeo skup mobilni telefon. Očajan što je ostao bez telefona i što je pritisnut zbog duga, dečak je sve ispričao roditeljima. Denis je skupio novac i rešio da se nađe s Goranom da izmiri sinovljev dug - kaže Pančevac i dodaje da je tad nastala drama.

Pročitajte još:

- Goran je uze novac i mrtav hladan rekao da je telefon prodao. Denisu je pao mrak na oči i izbila je svađa. Međutim, Goran je izvukao nož i posekao ga je po stomaku i grudima. Prava je sreća da ga je samo lakše povredio - kaže naš sagovornik. 

Denisu je odmah ukazana pomoć, a policija je ubrzo identifikovala napadača. Međutim, on je još u bekstvu zbog čega se celi grad digao na noge da ga pronađe. 

Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Česti incidenti pod okriljem noći

Pančevci iz Ulice Miloša Trebinjca kažu da su za incident saznali iz medija i navode da je u tom kraju oduvek bilo obračuna.

- Kod Narodne baste su incidenti česti jer se tamo noću okupljaju svakakvi ljudi. Tako da nas više ništa ne iznenađuje - kaže jedan Pančevac.