Goran Janković
Printscreen/Facebook
Goran Janković

Printscreen/Facebook

Goran Janković, Foto: Printscreen/Facebook

Goran Janković, trostruki ubica iz Novog Sada, koji je uhapšen danas posle trodnevne potrage, sam se odao policajcima. Krio se najverovatnije u napuštenom brodu kod ulaza u Brodogradilište, u kanalu kod Ribarskog ostrva.

Policajci su još sinoć oko 23 časa dobili dojavu da se Janković nalazi blizu Ribarskog ostrva, od jedne Novosađanke, pa su cele noći patrolirali tim delom Limana 4.

Goran Janković

Printscreen

 

Potragu su intenzivnije obnovili jutros, a najverovatnije je njegovom hapšenju kumovala neopreznost - naime, lađari su dok je još bio mrak, videli upaljen televizor, a znaju da vlasnik tog broda ne običava da noći na brodu. Kad su ga pozvali, potvrdio im je da nije na brodu, pa je odmah obaveštena policija.

Svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom.

Goran Janković

facebook.com

 

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom! Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta.

Goran Janković

Facebook