Novi Sad, ubistvo
Alo!/Dejan Briza
Novi Sad, ubistvo

Alo!/Dejan Briza

Novi Sad, ubistvo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Stravičan zločin dogodio se u petak u novosadskom naselju Telep, gde je, kako se sumnja, Goran Janković (37), vlasnik vulkanizerske radnje u Veterniku, nasmrt pretukao suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu Pajić (57).

Ubistvo se dogodilo u kući u dvorištu Ulice Petefi Šandora 156 b u Novom Sadu, dok su tu bila Goranova i Mirjanina dva maloletna sina, stariji od deset godina i mlađi koji ide u vrtić.

Goran Janković

facebook.com

 

 

Komšija osumnjičenog Gorana Jankovića iz Veternika poslednji put ga je video nekoliko dana pre zločina. Za njega kaže da mu se nikada nije žalio na svoj brak.

- Popili smo kafu ispred njegove radnje i pričali o poslu - kaže Goranov prijatelj, takođe vulkanizer.

 

- Decu je gledao kao bogove. Skoro mi je rekao kako ima velike planove za sve njih i kako uživa i sa suprugom i sa decom. Nikada nisam čuo da je bilo nekih trzavica među njima.

Novi Sad, ubistvo

Alo!/Dejan Briza

Novi Sad, ubistvo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Žitelji ulice u kojoj su Goran i Mirjana živeli do rastave, takođe ne znaju da je među njima bilo ikakvih problema.

- Sada ljudi svašta pričaju, ali ja sam policiju prvi put video pre desetak dana pred njihovom kućom. On je uvek bio miran, ali možda je to bilo samo lice za komšije - kaže jedan od komšija.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u kući u dvorištu Ulice Petefi Šandora 156 b u Novom Sadu, dok su tu bila Goranova i Mirjanina dva maloletna sina, stariji od deset godina i mlađi koji ide u vrtić.

Goran Janković

Printscreen

 

 

Komentari (1)

sali

25.05.2019 10:07

Ruzne buljave oci i iskezena usta odaju psihopatu. Zena nije smela nikome da prica. Dozivotna za bolesnog psihopatu.