Goran
screenshoot/Facebook
Goran, Foto: screenshoot/Facebook

Kan Ksuan Fam (38) i Kejt Eni Lojd (39) su optuženi za njegovo ubistvo. Pojavili su se na sudu u Liverpulu, a kaucija im nije odobrena. Ubijenog čoveka, čije je telo raskomadano, svi pamte kao veselog momka i dobru dušu.

PROČITAJ JOŠ:

Njegov prijatelj, Zoran Jovanović, na društvenim mrežama je podelio tužnu vest o Goranu sa kojim se družio još od srednje škole.

- Sa velikom tugom moram da kažem da smo izgubili Gorana Stevanovića zbog nepredvidivih okolnosti. Nedostajaće svima, kao osoba koja je uvek bila pravi prijatelj i koji je uvek bio dobar prema drugima, ali ne i prema sebi. Počivaj u brate moj - napisao je Zoran na Fejsbuku.

Njegovi prijatelji su bili šokirani kada su videli ovu objavu i nisu mogli rečima da opišu tugu koju osećaju zbog ovakvog gubitka.

Po njegovom Fejsbuk nalogu se može videti da je Goran bio porodičan čovek, koji je voleo svoju decu i roditelje.

PREPORUČUJEMO:

Zoran je istakao da se njegov prijatelj borio sa zavisnošću i da je bio dobar prema drugima, ali ne i prema sebi. Živeo je sa roditeljima, koji se teško mire sa gubitkom sina.

- Zabrinut sam za porodicu, ne znam kako će se to rešiti - rekao je Zoran za Dejli telegraf.

Glavni insprektor Adam Vajt je opisao da je navodno ubistvo bilo veoma brutalno. Detalji su izneti na policijskoj konferenciji u ponedeljak.

Policija veruje da je Stevanović napustio svoj dom 8. januara, a da je nestao dva dana kasnije. Zgrada u kojoj je pronađeno telo je navodno čvorište ilegalnih aktivnosti i tu često dolazi policija.

Policija je zaplenila određen broj predmeta sa mesta zločina koji će biti detaljno pregledani.