Sudija M.J.
Privatna arhiva
Sudija M.J.

Privatna arhiva

Sudija M.J., Foto: Privatna arhiva

Pored eksplicitnih fotografija i vulgarne prepiske, koje su osvanule u javnosti, njen bivši partner, biznismen Z. C. , ekskluzivno je otkrio mnoštvo detalja u vezi sa sudijom M.J. iz Vranja.

Zamalo da bude sudija Višeg suda

Prema nezvaničnim informacijama, M.J. se razvela pre 15 godina i nema dece. A inače, prema rečima izvora, malo je falilo da dođe i do važne funkcije u Višem sudu. - Pravni savet gradskog odbora u Vranju predložio je Mariju za sudiju Višeg suda u tom gradu. Međutim, to nije prošlo, jer ima veliki broj nerešenih i zastarelih predmeta - priča izvor iz Vranja. V. P.

Kaže da je M.J. želela, ni manje ni više, nego da bude sudija u jednoj od najvažnijih institucija pravosuđa u Beogradu, a to je Apelacioni sud.

- Kada je nedavno bio reizbor sudija, M.J. je žarko želela da bude izabrana za sudiju u Apelacionom sudu. Vršila je pritisak na mene da kontaktiram sa svojim dobrim drugarom, koji je uticajan i blizak srpskom pravosuđu, da bi pokrenuo veze da ona bude izabrana za sudiju. Terala me je da ga non-stop zivkam i pitam za to. Ipak, od toga nije bilo ništa - navodi biznismen, koji je bio u vezi sa sudijom.

Prema rečima izvora, za sudiju Apelacionog suda potrebni su „drugi kvaliteti“.

Sudija M. J.

Privatna arhiva

Sudija M. J., Foto: Privatna arhiva

- Šokirani smo njenim bahatim ponašanjem. Apelacioni sud je jedna od najvećih i najuglednijih institucija pravosuđa, a da bi bio sudija tog suda, potrebni su ti neki drugi kvaliteti. Za početak veliko iskustvo i karijera bez mrlje, a ona je baš pucala na visoko s obzirom na to da se nije baš proslavila s predmetima na lokalnom nivou - priča izvor za naš list.

Advokat: Priče su plod bolesne mašte!

M.J. već danima je nedostupna za komentar, a juče na pitanje o njenom konkurisanju za sudiju u Apelacionom sudu u Beogradu, takođe nismo dobili odgovor. Prvog dana M.J. se javila na telefon, ali je negirala bilo kakvu vezu s fotografijama i porukama, koje je naš list objavio, a od tada više se nije javljala na telefon niti je odgovarala na poruke. Kada je u javnost isplivala afera, ona je, prema rečima svog advokata Dragana Nikolića, doživela stres. Na redovnom je godišnjem odmoru i komunicira sa malim brojem ljudi. - Objavljene su užasne laži i neistine. One su plod nečije bolesne mašte - rekao je Nikolić juče za „Alo!“. V. P.

Podsetimo, Z. C. je ispričao za naš list da se M. J. hvalila da da je primila mito u vezi sa slučajem u kojem je 2011. preminula devojčica Dijana Marinković (5), što je šokiralo javnost.

- M.J. mi je rekla da je od anesteziologa, koji su bili pijani, kada je dete u vranjskoj bolnici preminulo, dobila 5.000 evra kako bi zataškala njihov slučaj. Tužilac je tada tražio pritvor, a M.J. je pokušavala da izvrši pritisak na Apelacioni sud u Nišu da im se ukine presuda jer je ona bila istražni sudija u tom predmetu. Ispričala mi je da joj je cilj da taj predmet zastari. Tada sam je pitao kako bi njoj bilo da joj dete umre zbog greške lekara, a ona mi je rekla: „Ko plati, taj se i klati“ - tvrdio je biznismen. Inače, „Alo!“ je došao u posed ekskluzivnih fotografija i prepiske iz kojih se vidi da atraktivna M.J. navodno traži novac za svoje usluge.

Marijin advokat Dragan Nikolić

Fejsbuk

Sudijin advokat Dragan Nikolić , Foto: Fejsbuk

Sudija M.J. ranije je privukla pažnju medija zbog provokativnih fotografija, na kojima je pozirala polugola i postavljala ih je na društvene mreže.

Komentari (10)

Цицка

27.08.2018 07:28

Судиница, коју не кривим ни за шта, је могла све ово да ради и захтева јер је била у окружењу са истима или сличнима , тако нешто никада не би могла да ради са исправним људима , велики је проблем што су неки видели ствари а нису пријавили нити су реаговали то је иначе проблем нашег друштва који никако не води бољем и сигурнијем животу у Србији . Запитати се зашто нико није реаговао а знао је све . Одговор опет лежи у окружењу и начину рада институција , НЕМАШ КОМЕ ДА СЕ ЖАЛИШ .

Nada

27.08.2018 07:58

Na sta su sve spremni ostavljeni ljubavnici. Naravno da je na njega vrsila pritisk, sta on misli, zasto je bila sa njim, ozenjenim, toliko starijim od nje? A on je moralna gromada, setio se kada ga je ostavila, da je ugrozio svoj brak. Kao da mu je prva. Strasno kakvim ljudima djete prostor u novinama.

Meda

27.08.2018 09:31

@Nada - Ovakav bolestan komentar moze samo glavni lik iz price da napise. Ne bacaj prasinu u oci pricajuci o njemu. Zabole nas za njega, i za njegov brak, ovde se radi o njoj, koja ovakva kakva je radi u instituciji koja treba da ima ugled. Ona sa ovakvim promiskuitetnim ponasanjem, ne bi ni metlu smela da drzi u sudu.

Сараџогла

27.08.2018 11:15

@Nada - Коментар ... Оцена -5!

Nije ona jedina

27.08.2018 11:28

@Nada - Ovu treba strpati na razmatranje,pa u zatvor.Uvesti Zakon o poreklu imovine pa prvo ispitati imovinske karte svih sudija.Godnama sam radila u Naftagsu.Krali su i bušaće torjeve,sirovu naftu i niko od tih lopova nije završio u zatvoru,ali lzato su sudije pokupovale više nekretnia po NS i BG.Stečaji sudija na koga su pucali je takodje vlasnik više ekretnina.Pročešljajte Zenjanin da vidite šta se tek tamo radi.Što se tiče prostitucije,pa mogo takvih su preko dizanja nogu završile pravo sa 6.

Miki

27.08.2018 08:38

Dobro bre ljudi, da li postoji neko ko će da otera ovu iz Suda i da više ni čistacica u javnoj instituciji ne može da bude.?! Pita se narod ko to toliko moćan stoji iza nje i predsednika suda pa ovo još traje????

Vranjanac

27.08.2018 08:40

Dajte sudije sada štrajk dok se ova ne smeni! I svi koji su je štitili

sss

27.08.2018 08:54

Ovo se zove osveta ostavljenog ljubavnika ili još tačnije: osveta žene čiji je muž bio ljubavnik sudinice

Hm

27.08.2018 09:39

@sss - Nebitno potpuno, briga me za njega. Bitno je kakva je sudija a to se sve da proveriti. Da je cvecka, ocito nije

tragedija

27.08.2018 09:41

Dotičnu sudiju treba pritvoriti i izvršiti reviziju njenih presuda.Po ovoj priči biće da su i one plaćene i sve zataškano.Čudi me da je tražila Apelacioni sud za unapredjenje a mogla je i Upravni,jer i tamo se presude samo donose po vezi i poznanstvu.Sud gde sve sudije treba menjati!!!!!!