Smir , mladoženja iz Novog Pazara
Fejsbuk
Smir , mladoženja iz Novog Pazara

Fejsbuk

Samir Tuzinac , mladoženja iz Novog Pazara, Foto: Fejsbuk

* Otišao na medeni mesec u Tursku, pa pao sa šestog sprata hotela

* Nakon sumnji da je izvršio samoubistvo, njegovi bliski prijatelji kažu da je Samir nakon smrti oca koju je teško podneo, uzimao terapiju

* Mnogo voleo suprugu

Samir Bato Tuzinac (35) iz Novog Pazara poginuo je u petak u Turskoj, kada je tokom medenog meseca skočio sa šestog sprata hotela u kome je bio sa svojom suprugom. Tuzinac se oženio pre samo nekoliko dana, a nakon svadbe u Novom Pazaru sa suprugom je otišao na medeni mesec u Tursku.

Vest koja je stigla iz Alanje da je Tuzinac izvršio samoubistvo skokom sa šestog sprata hotela "Dizalija Palm Garden" u turskom letovalištu sve u ovom gradu je rastužila. Međutim, ima i onih koji ne prihvataju da je reč o samoubistvu, već o nesrećnom slučaju i da je nesretno pao.

- Još uvek se ne zna sa sigurnošću kako je pao sa šestog sprata hotela jer terase imaju visoku ogradu, ali se očekuje da će se znati kada se telo dopremi u Novi Pazar na sahranu - priča jedan od Samirovih prijatelja.

Sin vozio sa 3,6 promila alkohola u krvi, majka poginula na mestu! Još dve devojke povređene, policija odmah primetila jedan detalj!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 23:23 Ni on, ni stradala žena, njegova majka, nisu bili vezani u trenutku nesreće. Policija, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll U ulici Prote Stamatovića u Jakovu večeras je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna starija ženska osoba, a dve osobe su povređene, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

 

I dok su prijatelji sigurni su da će istinu moći da kaže samo njegova supruga Almina Numanović (34), koja je u momentu pogibije supruga bila u hotelskom kupatilu, nezvanično se priča da je Tuzinac već nekoliko godina uzimao određenu terapiju za psihičke pacijente.

- Samir je veoma teško podneo smrt oca, koji je pre 15 godina tragično stradao u saobraćajnoj nesreći. Njega je u Novom Pazaru na kružnom toku ubilo vozilo jednog komunalnog preduzeća. Samir se od tada mnogo promenio. Nekako se povukao i posvetio veri i u njoj nalazio smisao života - priča Samirov drug.

UZIMAO TERAPIJU
Navodno je ubrzo nakon te tragedije počeo da uzima i određenu terapiju za psihičke pacijente.

Pročitajte još:

 

- Sigurno nije želeo da je pije na medenom mesecu, pa je možda i to razlog zbog koga je skočio sa terase. Sigurno mu je nešto "kvrcnulo" u glavi zbog neuzimanja lekova. Sve ostale priče koje su uključivale svađu novopečenih mladenaca pale su u vodu jer su svi koji su poznavali Tuzinca istakli da je mnogo voleo svoju ženu i da je bio siguran da je to ljubav za ceo život - dodaje drug.

Tuzinac je iza sebe ostavio majku i dve sestre. Samirova majka je uvaženi prosvetni radnik u Novom Pazaru, koja je uskoro trebalo da ode u penziju. Telo stradalog Samira Tuzinca poslato je na obdukciju. Očajna porodica odmah se nakon tragedije uputila u Alanju, gde čeka dozvolu da dopremi telo u Novi Pazar.

Bonus video: Gori automobil na Pupinovom mostu!