Danijela Štajnfeld
Printscreen/instagram
Danijela Štajnfeld

Instagram

Danijela Štajnfeld, Foto: Instagram

- Dala sam audio snimak priznanja mog silovatelja pre 3 meseca javnom tužiocu i policiji. Dala sam iskaz i od njih ništa više nisam čula. Sada je na policiji i tužilaštvu. Njih molim Vas pitajte, i zbog mene i zbog svih Vas! - napisala je glumica na Tviteru.

Na njene tvrdnje reagovalo je Više javno tužilaštvo, iz kog kažu da je taj predmet u predistražnoj fazi, jer se još prikupljaju dokazi.

- Danijela Štajfeld u svojoj izjavi nije dala podatke na osnovu kojih bi se mogao utvrditi identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela - kažu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pored Višeg javnog tužilaštva, danas se oglasio i MUP koji je obavistio javnost da su netačne tvrdnje da je ona pre tri meseca glumica predala audio snimak.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da su netačne tvrdnje Danijela Štajnfeld koja je na jednoj društvenoj mreži objavila da je policiji pre tri meseca predala audio snimak priznanja osobe koja je, kako je navela, priznala da ju je silovala. Policiji nije predala nikakav audio ni video materijal, već je napomenula da će taj materijal dostaviti naknadno. Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane da svaki slučaj seksualnog zlostavljanja prijave policiji - naveli su iz MUP.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

E to je..

20.01.2021 16:55

dobra glumica i dobra promocija bila... samo što ispred režiserskih i producentskih vrata stotine mladih devojaka čekaju da svojevoljno daju i dušu i telo za bilo kakvu ulogu. I nemaju sve BMW tatka, nego samo sebe, svoj talenat, i svoje telo... i tako je od doba Carice Teodore, ništa se nije promenilo.