Teodora Viktorović
Facebook
Teodora Viktorović

Facebook

Teodora Viktorović, Foto: Facebook

Teodora Viktorović (42), unuka Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz serije "Bolji život", koja je zbog ubistva majke Ljiljane (61) i bake Ivanke (90) Đukić osuđena u Višem sudu u Beogradu na 30 godina zatvora, pokušala je da zadavi cimerku u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Incident se dogodio nekoliko dana pred presudu koja joj je izrečena.

- Teodora je nasrnula na cimerku koja nije poznata javnosti. Uhvatila ju je za vrat i počela da je davi. Žena je pokušala da se odbrani, ali su njenu vrisku, koja je odzvanjala blokom, čuli stražari i odmah dotrčali. Čim je stražarka otvorila vrata i ušla u ćeliju, Teodora je nasrnula i na nju - otkriva izvor upućen u dešavanja iza rešetaka.

Obilazi je suprug, pretila da će nauditi i sebi

Teodoru Viktorović, kako saznajemo, u pritvoru redovno obilazi suprug. On je prisustvovao i izricanju presude, koju je ona slušala bez ikakvih emocija.

- Pred izricanje presude cimerkama je rekla da će se ubiti ako bude osuđena na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora - otkriva izvor.

Pomahnitalu glumicu, koja je inače sitne građe, stražari su jedva uspeli da smire i savladaju. Kako naš sagovornik otkriva, njena ćelija odmah je detaljno pretresena kako bi se proverilo da u njoj slučajno nema nedozvoljenih sredstava, a protiv nje će zbog grubog kršenja pravila ponašanja biti pokrenut i disciplinski postupak.

On podseća da ovo nije prvi fizički obračun čiji je akter bila glumica, koja je pred sudom priznala ubistvo majke i babe.

- Pre nešto više od godinu dana ona je ćeliju delila s Tanjom Mahmud, koja je u pritvoru bila zbog sumnje da je ubila svoju bebu. Njih dve su se sukobile i potukle navodno zbog svađe oko higijenskog uloška. Posle toga su razdvojene - objašnjava on.

Osim tuče s cimerkama, podsetimo, nedavno je Uprava zatvora obavestila Viši sud da je glumica u pritvoru Centralnog zatvora koristila heroin. Taj podatak obelodanjen je na suđenju, ali nije rečeno da li je otkriveno na koji je način nabavila drogu, niti koliko je dugo koristila.

Komentari (4)

Me

28.10.2017 16:30

..sta droga napravi od coveka ?

Biba

28.10.2017 21:59

Da li draga profesorka, deklarisana mrziteljka Srba i zagovornica rasturenih naroda i porodica ima još nešto da kaže?

i sta

28.10.2017 22:09

to je uradila par dana pred izricanje presude i Nije dobila Svih 40 god, eto to je to, a da se ja kojim slucajem pitam, DOZIVOTNAAAAA

citalac Alo

29.10.2017 15:53

Iste oci ima Nobelovka Miler , cak i gore .