Dragoslav Miša Oggnjaović, kolege kažu da je bio šmeker
Tanjug, Sava Radovanović
Dragoslav Miša Oggnjaović, kolege kažu da je bio šmeker

Tanjug, Sava Radovanović

Dragoslav Miša Oggnjaović, kolege kažu da je bio šmeker, Foto: Tanjug, Sava Radovanović

Jedino je on imao kontakt sa Lukom, koji robija u španskom zatvoru, često ga je posećivao i porodici i saradnicima, navodno, prenosio je njegove poruke, što je suparnicima smetalo! 

- Otkad je Luka uhapšen, jedino ga je Miša posećivao u španskom zatvoru u Madridu. Luka nije imao tajni pred Mišom i bezgranično mu je verovao - kaže izvor „Alo!“.

Kada je čuo za Mišino ubistvo, Luka je pobesneo u zatvoru i rekao je da se ratu klanova mora stati na put. Ipak, istražuje se da li najnovija eksplozija u automobilu Strahinje Stojanovića (28), bliskog ubijenom Slobodanu Šaranoviću (79), ima veze sa Lukinom osvetom.

- Strahinja Stojanović nije nešto visoko kotiran u grupi ubijenog Slobodana Šaranovića, ali se ne isključuje mogućnost da je reč o Lukinoj osveti, te da je otvorena sezona lova na suprotni klan, bez obzira na poziciju u klanu - objašnjava naš sagovornik.

Supruge ga oplakuju

Ognjanović je bio suprug bivše misice Sanje Papić (34), s kojom je u oktobru 2017. dobio ćerku. Pre nego što se oženio misicom i manekenkom, bio je u braku sa „Plejboj“ zečicom Natalijom Mihić (35), sa kojom je dobio sina Mihaila (9). Iz prvog braka sa tadašnjom suprugom Ninom ima sina Petra (26). Supruge ne žele da govore za medije. Sanja Papić se posle ubistva supruga oglasila na Instagramu porukom: „Mili moj, najvoljeniji“, dok je na godišnjicu njihovog braka objavila fotografije s venčanja i napisala tekst pesme „Zašto si me voleo“ Selin Dion. Druga supruga Natalija Mihić je odbila da daje izjave za medije, ali je otišla na sahranu i poslednji put se oprostila od njega.

Ognjanović je znao da je u opasnosti, jer mu je smrtna presuda, navodno, potpisana 15 dana pre ubistva, kada se mu je uticajni pripadnik „kavačkog klana“ pljunuo u lice. Tom prilikom mu je direktno zaprećeno ubistvom, a tada je već bilo jasno da mu se nešto sprema.

- Miša je 15 dana pre smrti sam ušao u kafić na Voždovcu, gde se okuplja „kavačka ekipa“. On je to znao, a oni su njegov dolazak protumačili kao provokaciju. Izbila je svađa i jedan od najuticajnijih pripadnika grupe iz Kotora je Miši pljunuo u lice. Izrečena mu je direktna pretnja ubistvom - rekao je sagovornik nedeljnika „Ekspres“, blizak istrazi.

Istraga zasad ide u dva pravca. Istražuje se da li je reč o osveti „kavačkog klana“, koji je u sukobu sa „škaljarskim“, kojem pripada Luka.

S druge strane, proverava se da li je likvidaciji kumovao Lukin sukob sa grupom Slobodana Šaranovića.

Prema jednoj verziji, veliki crnogorski bos se u nastavku krvne osvete za ubistvo biznismena Slobodana Šaranovića na njegovoj sahrani zakleo da će ga osvetiti.

Luka Bojović

EPA/J.L.Pino

Luka Bojović, Foto: EPA/J.L.Pino

 Beogradski advokat je ubijen u naručju svog sina Petra (26). Ubica je u advokata najpre ispalio dva hica, a onda se vratio i hladnokrvno ga izrešetao sa još pet metaka.

Miša Ognjanović bio je jedan od najpoznatijih beogradskih i srpskih advokata koji su se bavili krivičnim pravom. Poslednjih godina najviše je zastupao Luku Bojovića, ali i njegovu porodicu i saradnike. Nedavno je zastupao i Lukinu majku Anđelku, koja je u Crnoj Gori uhapšena zajedno sa rođakom zbog navodnog planiranja ubistva Ratka Koljenšića, jednog od pripadnika grupe Slobodana Šaranovića, okrivljenog za učestvovanje u ubistvu Nikole Bojovića.

Komentari (7)

ljubo gurovic

17.08.2018 10:02

Nasi nestasni crnogorci.Sreca nasa pa ih imamo inace zivot dosadan bi bio bez nasih djetica.

luka nije lud

17.08.2018 11:26

za ubicu miše odmah bomba! on se kao seta tih dana sa misicom ,alibi kao...hahahahahahaha

Mina

17.08.2018 11:46

Licemeri,drzavni vrhovi znaju da su kriminalci,znaju bosove ali ih ne zatvaraju.Logika mi nalaze da mora biti da zajedno svi dele lovu od droge,prostitucije i ostalih oblika kriminala.

TANJA

17.08.2018 13:16

JA SAM TO ZNALA I PISALA.On se bavio krivicnim pravom.Branio ubice i teske kriminalce.Zasto?Zato sto su tu ogromne pare i tarife.U kontaktu sa kriminalcima kao klijentima on dolazi do podataka ,a nekom neodgovara da ih on zna.Covek se upetljao u mafiju.Opet kaze,OGROMNE PARE SU U PITANJU.Al je znao da mu je glava u torbi.To zna svako ko sarmradjuje sa mafijom.Njegovo ubistvo je ocekivano.I svakog krivicara advokata koji se tako upetlja u mafiju.KOJA DEBELO PLACA.Mislite isao dzabe da Luku obilaz

Lara

18.08.2018 08:20

@TANJA - Kakve bre pare glupaco???? Covek ziveo u bloku 23 gde je i ubijen. Ne lupetajte nemate pojma.

Lara

17.08.2018 23:44

Postovani mediji, sve ste manje postovani zbog nagadjanja u kojima stradaju ljudski zivoti. Vase “proverene informacije” ( dezinformacije ) cesto kostaju nekoga zivota. Mislite o tome. I prekinite sa nagadjanjima koja prave lom.

Lara

18.08.2018 08:41

Jako pametno sto su mediji iznosenjem ovakvih informacija u javnost obavestili tog Strahinju da je izvesno da ce da ga hapse! Taman lepo dok ne dodje do toga da se covek pripremi - da smisli neke debele alibije ili da zapali! Nečuveno da novine ovo rade.