Napad
Shuterstoock
Napad

Shuterstoock

Napad je bio kratak i efikasan, a batinas je uspeo da pobegne Foto: Shuterstoock

Doktor je 29. jula odradio posao u privatnoj klinici, a napadnut je oko devet sati uveče, svega jedan minut posle dolaska na parking koji se nalazi ispred zgrade u kojoj živi. Batinaš je bez ijedne reči počeo da ga udara, a sumnja se da je osim brojnih povreda zaradio i neki prelom. Motiv napada još nije poznat, a u opticaju su sve moguće verzije, od one da ga je možda napao neki ljubomorni muž, do toga da se svojim poslovanjem nekome zamerio.

- Napadač ga je iznenadio i brutalno ga istukao. Napad je bio kratak i surov, a batinaš je uspeo da neprimetno pobegne. Odmah su pozvani Hitna pomoć i policija. Doktor je hitno prebačen u Urgentni centar, gde je zbrinut, a policija traga za napadačem - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, doktor nije mogao baš jasno da opiše napadača, pretpostavlja se zbog šoka koji je doživeo. U startu nije bio siguran da li su ga napala dva muškarca ili je bio samo jedan.
Naš sagovornik kaže da istraga ide u više pravaca i da se proveravaju sve informacije.

- Doktor je oženjen, a iz prvog braka ima dvoje dece. Zgodan je, pa se proverava da li je možda neki ljubomorni muž pogrešno shvatio njegovu pažnju prema pacijentu. Istovremeno se istražuje da li je u poslovanju imao nekih problema jer radi u državnoj bolnici, kao i u dve privatne klinike. Odnedavno je postao direktor druge privatne bolnice. Proverava se da li je hteo da proširi posao i navodno kupi još neke klinike. Imao je peh 2005., kada ga je pacijentkinja optužila za pretnje - otkriva naš izvor.

Kako saznajemo, doktor je dovođen u vezu sa problemima u jednoj privatnoj bolnici, koja je posle unutrašnjih sukoba i rodbinskog neslaganja otišla pod stečaj, dok je on isplaćen.

Supruga: "Šta vas briga za mog muža, pišite o starletama!" 

U želji da proverimo šta se dogodilo, pozvali smo doktora, ali se na njegov telefon javila supruga, koja je negirala da je napadnut.

- On trenutno ne može da priča, imao je saobraćajni udes, lakše je povređen. Nije istina da je napadnut. Zašto vas to zanima, vi pišete o starletama, a on je čuveni doktor? - kratko je rekla i prekinula vezu.

Pročitajte još: