Uviđaj
Alo!/ Rajko Ristić
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Na telu starice nisu pronađeni tragovi nasilja, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kraj njenog tela, koje je bilo u fazi raspadanja, pronađen je mrtav pas.

- Na telu starice nema tragova nasilja, niti je bilo premetačine u kući. Pas se nije micao od svoje gazdarice, pa je verovatno uginuo od gladi i tuge za njom. Pretpostavlja se da je nesrećna žena preminula u utorak - kaže izvor „Alo!“.

Olga je posle smrti supruga Živadina, koji je preminuo pre šest godina, živela sama u kući, ali se u poslednje vreme slabo kretala.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Dece nisu imali, pa je na nju pazio njen sestrić iz Železnika. Ranije je često znala da ide u nabavku i da tegli hranu za stoku, ali u poslednje vreme više nije mogla. Bila je mršava i slabašna. Potrepštine joj je donosio jedan mladić, koji joj je poslednji put doneo hleb i cigarete - kažu meštani.

Danas sahrana na groblju u Vraniću

Kako saznajemo, Olga se lečila u lokalnoj ambulanti i redovno je ranije dolazila po terapiju. Olga će danas u 13 sati biti sahranjena pored supruga na mesnom groblju.

Olgino telo pronašao je mladić (20), koga je njen sestrić zamolio da vidi šta se dešava sa njom, pošto mu se nije javljala dva-tri dana.

- On je preskočio kapiju, koja je bila zaključana, a kada je ušao u dvorište, našao je otvorena vrata i mrtvu Olgu na krevetu i psa blizu nje. Dečko je doživeo šok i odmah je pozvao Olginog sestrića, koji je obavestio policiju i Hitnu pomoć iz Barajeva- kaže naša sagovornica.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Komšije kažu da je Olga živela skromno od svoje penzije, koju je zaradila radeći kao kurir u jednoj državnoj ustanovi u Beogradu. Do pre 15 godina je sa suprugom živela u Rakovici, a onda su došli u Vranić.

Pročitajte još:

- Srušili su staru i napravili novu kuću i bavili su se poljoprivredom. Olga je imala malo bliskih srodnika i najviše je komunicirala sa bratancem iz Vranića, kome je do pre godinu dana hranila svinje. Međutim, u poslednje vreme ni to nije mogla. Žalila se da je boli, često je imala dijareju, ali ne znamo da li je išla kod lekara -kažu meštani.

Uviđaj je izvršila policija, a tužilac je naredio obdukciju tela pokojnice. Njena kuća je zapečaćena, a ona će danas biti dovezena iz Beograda na groblje u Vraniću.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!