Miloš Stanojković
facebook.com
Miloš Stanojković

facebook.com

Miloš Stanojković, Foto: facebook.com

* Miloš Stanojković poginuo u Nemačkoj

* Lekari se bore za život Anđelinog oca Mileta i brata

* Miloš je bio omiljen među igračima

 

Lekari se bore za život Anđelinog oca Mileta i brata.

Miloš je voleo da igra fudbal i nije bio samo rekreativac. Od malih nogu trenirao je fudbal u lokalnom klubu PKB. Prema rečima njegovog trenera Jovana Počuče, prošao je sve kategorije i s ponosom nosio zeleni dres.

- Jovan je igrao na mestu štopera i u klubu je prošao sve selekcije i sad kad je dogurao do prvog tima, dogodila se ova strašna tragedija u koju još niko ne može da poveruje - priča Počuča.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema njegovim rečima, Miloš je bio omiljen među igračima. Njegov školski drug s kojim se čuo, kaže trener, mnogo je potresen jer su bili nerazdvojni, deca ne mogu da veruju šta se desilo, jer je bio omiljen u društvu.

Miloš je posle završene Osnovne škole "Olga Petrov" u Padinskoj Skeli, upisao i završio srednju medicinsku školu "Beograd". Honorarno je radio u fabrici sladoleda i smrznute hrane, gde ga kolege pamte kao vedrog momka, punog duha i spremnog na šalu.

Miloševa tetka objavila je fotografiju tragično stradalog sestrića i njegove devojke, uz reči:

- Jaooo, anđeli moji.

- Mili moj da li se pitaš kako će tetka bez tebe, anđele moj!!! Uvek sam te ja čuvala, a sad ideš da te anđeli čuvaju. Počivaj u miru, tetkina srećo - napisala je ispod druge fotografije.

Miloš je inače u Nemačku otišao 31. jula da, navodno, iznenadi devojku Anđelu, jer su se prvobitno dogovorili da ode 7. avgusta.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!