Zoran Marjanović
Alo!/Dejan Briza
Zoran Marjanović

Alo!/Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

* Nepoznate DNK profile muških osoba, koji su nakon pronalaska leša pevačice Jelene Marjanović izolovani sa njenih noktiju i donjeg veša, istražitelji su tokom maratonske istrage upoređivali s više desetina osumnjičenih osoba

* Među njima su bila čak i dva mrtvaca, kao i jedan robijaš!

* Za ove misteriozne DNK tragove, koje je veštačio Biološki fakultet, utvrđeno je sa sigurnošću samo to da ne pripadaju nijednom muškom članu porodice Marjanović.

To je ujedno i najveći adut odbrane optuženog Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice.

Pročitajte još:

 

- Analizom DNK tragova izolovanih s trenerke i donjeg veša žrtve dobijen je mešoviti DNK profil, najvećim delom njen, ali s prisustvom profila muških osoba koje nisu Marjanovići – navodi se između ostalog u optužnici protiv Zorana Marjanovića.

Zoran Marjanović

Alo!/Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Njemu je, podsetimo, pre tri dana otpočelo suđenje pred Višim sudom zbog optužbi da je brutalno ubio svoju suprugu, što on kategorično negira.

- Advokati su više puta ponovili da ti DNK pripadaju pravom ubici, kao i da bi njihova identifikacija konačno razrešila ovaj slučaj i oslobodila supruga pevačice, za koga tvrde da se optužen bez dokaza. Policija je tokom maratonske istrage ove nepoznate DNK profile upoređivala s brojnim osumnjičenima, među kojima su bili čak i jedan rodbijaš i dve osobe koje su u međuvremenu preminule – kazao je dobro obavešten izvor.

Zoran Marjanović

Alo!/Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Jedna od osoba čiji je DNK materijal poređen s nađenim tragovima, a koja je u međuvremenu preminula, jeste lokalni borčanski beskućnik. On se neposredno nakon Jeleninog ubistva obesio, zbog čega se odmah našao na listi osumnjičenih. Njegov DNK profil, međutim, nije se poklapao s postojećim, pa je s njega skinuta sumnja – kaže izvor.

Tajna burme

On dodaje da Marjanovićeva odbrana insistira i na razotkrivanju misterioznih tragova pronađenih na pevačicinoj ruci i noktima.

- Osim što su ubeđeni da je pod noktima ostao materijal ubice jer se Jelena branila, branioci insistiraju i na tome da je pevačicin leš izvučen iz kanala bez venčanog prstena na ruci. Tvrde da joj je ubica najverovatnije skinuo burmu i tom prilikom ostavio svoj DNK materijal – kaže on.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Komentari (1)

Marija

14.09.2019 21:52

Zena je lose, verovatno psihicki, hysteria, a ovaj tiip je umesto da pruzi prvupomocupotrebio silu, mrzim te nadobudne security dede sto ih angazuju piste, banke I sl