Miloš Srebrić Flekica se razboleo u zatvoru
Privatna arhiva
Miloš Srebrić Flekica se razboleo u zatvoru

Privatna arhiva

Miloš Srebrić Flekica se razboleo u zatvoru, Foto: Privatna arhiva

Suđenje Milošu Srebriću (36) zvanom Flekica, optuženom za ubistvo Kristine Kaplanović (20) iz Nove Varoši, radnice na benzinskog pumpi, juče je ponovo odloženo u Višem sudu u Beogradu, jer je optuženi izjavio da ima upalu krajnika.

Pročitajte još:

 

On je sudiji Marini Anđelković rekao da ne može da priča, zbog čega je novi pretres zakazan za 6. novembar.

U sud su juče došli Srebrićev otac i supruga, dok se porodica ubijene devojke nije pojavila.

- Nismo otišli na suđenje, ali kada nas budu pozvali, odazvaćemo se - rekao je juče za „Alo!” Stanislav Kaplanović (50), otac ubijene devojke.

Kristina Kaplanović sa ocem Stanislavom

privatna ahriva

Kristina Kaplanović sa ocem Stanislavom, Foto: privatna ahriva

Stanislav kaže da on, supruga Stojana (43) i ćerke Marina (18) i I. K. često idu Kristini na grob.

- Šta da vam kažem… Svaki dan je sve teži i teži. Svaki dan, svaka stvar me podseti na nju. Za ubicu nemam šta da kažem, osim da treba da ga osude na najstrožu kaznu - rekao je Stanislav za naš list.

Pročitaj još:

 

Srebrić se tereti da je 25. maja 2017. ubio Kristinu prilikom pljačke benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu. Kristina je kobne večeri izašla na pauzu sa kolegama, kada je iz obližnjeg šumarka dotrčao razbojnik naoružan pištoljem. Oružje je uperio u Kristinu i njene kolege, tražeći novac.

Kad je gurnuo jednog od radnika, repetirani pištolj je opalio, a metak je pogodio Kristinu pravo u potiljak i razneo joj mozak! Ona je teško povređena prebačena u Urgentni centar. Bitku za život izgubila je 29. maja 2017. u Urgentnom centru, ne budeći se iz kome. U kasi je te večeri bilo 10.000 dinara, koje razbojnik bežeći nije uspeo da uzme. Srebrić je uhapšen u avgustu 2017. posle višemesečne potrage. Za ubistvo mu preti 40 godina robije.

Komentari (1)

Sasa

26.09.2018 08:29

Ma izbice mu krajnike drugi zatvorenici a zna se i kako..