Monstrum Dragan Đurić
privatni album
Monstrum Dragan Đurić

privatni album

Monstrum Dragan Đurić, Foto: privatni album

Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan „ovakav“ kako bi ga kaznili za učinjeno nedelo.

Pedofili se smatraju najgorim ljudima na svetu, a nije ni čudo s obzirom na to kakve su zločine spremni da urade.

Zlostavljaju i siluju decu, u najgorem slučaju ih i ubijaju, pa takvi zločini ne smeju da prođu nekažnjeno.

Evo šta su rekli ljudi koji su zatvoreni i služe dugogodišnju kaznu, a neki čak i doživotnu…

Ubice maloletne dece su u zatvoru dočekani bukvalno na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan “ovakav” kako bi ga kaznili za učinjeno.

Tijana Jurić

Privatan album

Tijana Jurić, Foto: Privatan album

Jednog momka su zatvorenici dočekali tako što su ga pljuvali, a zatim mu priredili najgore batine u životu.

- Lomljava kostiju se čula 10 metara daleko. Preminuo je na putu do bolnice. Svi momci, koji su učestvovali u batinjanju, dobili su po još pet godina zatvora - rekao je jedan od zatvorenika koji je želeo da ostane anoniman.

Slična situacija dogodila se pedofilu kojeg je tuklo čak 55 zatvorenika. Naravno, čuvari u ovoj situaciji ne reaguju, jer znaju koga zatvorenici biju, a tek kada incident postane ozbiljan i ukoliko smrtno ugroze mladića, onda prekidaju tuču.

Kada je završeno suđenje monstrumu Draganu Đuriću, koji je silovao i mučki ubio Tijanu Jurić, u zatvoru su ga dočekali veoma “toplo”.

Tada se pisalo kako je njega snašla sudbina kakvu je priredio maloletnom anđelu, da ga drugi zatvorenici siluju i maltretiraju, ali i da je pretučen više puta.

Kasnije su iz Kazneno-popravnog zavoda demantovali tu informaciju, ali mnogi smatraju da monstrum svakako u zatvoru nije neprimećen, jer prestupnici najmanje vole silovatelje i one koji maltretiraju slabije od sebe.

Komentari (15)

TAKO

17.07.2018 16:53

Tako svakom ubici zelim da prode u zatvoru, a ne samo da ga hrane pa izadu sa deset kilograma vise. Kako su se ubice izivljavale nad svojom zrtvom tako im i vratiti.

Drnda

17.07.2018 18:06

@TAKO - Tako je Zrane i ja se slazem stobom ko sta zasluzi duplo mu vratiti... Nije mislio tada kako je njegovoj zrtvi bilo, od sreha i njegove face odvratne. Struni tamo nesreco jedna nekati bog naplati svu patnju tog deteta sramoto jedna.

Nejo

17.07.2018 17:19

Kakve su ovo gluposti?svako ko je u zatvoru tamo je jer je napao slabijeg,koja je razlika izmedju pljačkaša i silovatelja?pljačka je nemoralnija.

Zozon

17.07.2018 17:55

Šta to znači "jedva čekaju da neko takav dođe"? Je l' jedva čekaju da neko napravi neki takav zločin da bi oni mogli da se iživljavaju?

Neložite se

17.07.2018 18:06

Da zatvorenici imaju moralni kodeks nebi bili gde jesu. Sve je stvar angažmana.

Kaznena ekspedicija

17.07.2018 18:12

Zar zatvorenici treba da resavaju ono sto bi zakon morao da resi?! Kriminalci,psihopate, i ostali zlocinci ocigledno se zakona ne plase.Jadno je to sto se racuna na vaspitne mere drugih kriminalaca u zadovoljenju pravde.

zloca

17.07.2018 18:14

Zelim mu dug i ugodan boravak u zatvoru. Nadam se da zimeri umeju da cene i da ga ugosti kako mu prilici. Da se priseti kako se izivljavao nad devojkom. Polako pa dozivotno sa monstrumom.

црна тројка

17.07.2018 18:40

Само освета браћо и сестре, само освета је јак начин враћања зликовцима мило за драго. Освета је добра и за спречавање злочина.

Nikola

17.07.2018 19:03

Lako je silu vrsiti nad nejakim zenskim bicem. Sad da vidis kad jaci udare na tebe, za ovakve treba samo smrtna kazna a ne da ih drzava izdrzava do zivota.

Molim vise od 500 karaktera za komentar

17.07.2018 22:18

Da sam ja roditelj tog deteta, ja bih tim ljudima koji su dobili po pet dodatnih godina isao stalno u posetu i donosio hranu ili sta vec, da im nekako olaksam. Mozda su oni ko zna kakvi zlocinci, ali ja ne bih mogao da spavam mirno, a da znam da su oni ubici i silovatelju mog deteta dali ono sto je zasluzio. Zbog toga bih im bio zahvalan.

Mark

18.07.2018 00:16

A sta ako je neko od njih nevin?A sta ako neko od njegovih krene da im se sveti pa im pobije porodicu dok su oni u zatvoru?Da je njima do pravde nebi bili tu gde jesu.

OOUR

18.07.2018 11:41

@Mark - Ček', jel' si ti ONAJ Komandant Mark (iz stripova), što predvodi Vukove sa Ontarija? Mnogo se stripova citalo i filmova gledalo, a?

shtangla

18.07.2018 00:18

Bilo bi dobro da se desi neki incident sa požarom... Baš tamo negde gde je ćelija ovog monstruma Đurića.

Dada

18.07.2018 05:27

Ovakav scenarijo se desavao mozda nekad u zatvoru ili na filmu.Odavno vise nije tako.Izvrsioci ovakvih deka su u posebnim sobama,cuvani vise od drugih.

Ned

18.07.2018 13:22

Jeste strašno to što se dogodilo sa Tijanom,njena stara baka nije znala da je u 00časova Tijana na ulici u Bajmoku/žive duše nema ni uvećim gradovima u to doba/ mama je bila u Subotici,bračni par je trebao sa njome da ide i da vrati taj duks,otišao je dečko sa njome,a ona kaže:ostani tu sad ću ja i znamo kako je završila.Dečko je trebao da ide sa njome do te vlasnice duksa i bilo bi ok.