Zoran Marjanović
Alo!/Masanori Jošida
Zoran Marjanović

Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Izvor, upoznat s dešavanjima u domu Marjanovića, kaže da Zoran najverovatnije neće izlaziti ni na grob svoje supruge.

- Zoran je spreman da sve ostavi po strani i sluša savete svojih branilaca, koji su mu savetovali da, bez obzira na to što je na slobodi, sedi u kući u krugu porodice - kaže sagovornik Kurira blizak porodici.

On dodaje da je Zoran dosta vremena proveo u pritvoru, te da mu je sam boravak u kući više nego prijatan.

- Dugo je bio daleko od porodice i svojih najmilijih. Svaki dan uživa u njihovom društvu. Posebno je srećan što je posle deset meseci u blizini svoje ćerke Jane - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Zoran i članovi njegove porodice ne žele da svojim ponašanjem i nepromišljenim potezom urade nešto što bi njega ponovo vratilo u pritvor.

- On je bio u pritvoru zbog uznemiravanja javnosti, te ne želi više da se bilo gde pojavljuje. S druge strane, u tome ima veliku podršku i porodice, koja od njega i ne očekuje da bilo šta radi van svoje kuće. Dok je Zoran bio u pritvoru, plašili su se najgoreg, u smislu da mu se tamo ne desi nešto loše, a sada kada je kod kuće, gledaju ga kao i malu Janu - kaže sagovornik.

Komentari (5)

roki

15.07.2018 22:11

Stidite se o kome Vi pisete, ej to nije u covekovom kodu da se velicaju oni koji lisavaju zivota druge ljude.

uvo

15.07.2018 22:17

umesto da pisete sta se radi po drzavu korupcija na sve strane ni kod lekara ne mozes bez pare vi smarate sa ovog lika svaki dan sramotaaaa....bas me zabole sta on radi

komsija

15.07.2018 22:36

E TREBA IMATI MUSKO SRCE PA IZICI NAPOLJE PRED NAROD. A BOGAMI JOS TU IMA SVASTA KOMSIJE SU U PANICI KO CE BITI PRVI NA METI UBICI.

Valentina

15.07.2018 22:46

Pa da,njega maze i paze i kući i u zatvoru,a jadna Jelena trune u crnoj zemlji.Još i zvezdu od njega hoće da naprave,u zadrugu da ga uvedu.Bruka i sramota,da li će nekome,od ovih ustoličenih proraditi savest i narediti razrešenje ovog slučaja,ili će kao i do sada štititi leđa jedan drugom?!

Zorica

16.07.2018 07:37

Sramota sto sve novine ovih dana, na svakoj naslovnoj strani, uz sliku naseg Velikog Novaka, stavljaju i sliku Zorana Marjanovica, bez obzira da li je ubica ili ne. Dokazace se.