škola glume
Alo!/Masanori Jošida

Roditelji su u zgradu u Knez Mihailovoj 19 došli zbog sastanka sa suprugom Aleksića, Biljanom Mašić. Ulazili su u školu sa decom, a jedna majka nam je pre sastanka rekla da za nju nije bilo nikakve dileme da li će dovoditi decu na časove.

- Ćerka mi je jako tužna zato što škole više neće biti, i mnogo je volela da dolazi. Sumnjiva mi je ova priča, zato što je sada urađen i scenario za seriju. I krivo mi je što javnost nije čula i njegovu stranu priče, već su ga svi odmah osudili - rekla je jedna majka.

Roditelji su na sastanak sa Biljanom Mašić otišli zajedno sa decom, a nakon razgovora neka deca su uplakana izlazila iz zgrade. Deca su bila vidno razočarana, a jedna majka nam je rekla da je u grupi koju pohađa njena ćerka samo jedna devojčica odustala.

- Čudno je da za sve ove godine nikad ništa nije iscurelo o nekom sličnom događaju zlostavljanja. Škola se zatvara zbog pritiska medija i cele ove situacije - rekla je jedna majka, i istakla da ne želi da veruje u sve ovo dok se ne dokaže da su svi navodi tačni.

- Deca su u ovoj školi dosta napredovala, imali su dobru disciplinu, i od kad pohađaju školu glume mnogo su bolji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Goran

26.01.2021 21:37

Deca su hipnotisana a roditelji su poludeli.

Senja

26.01.2021 21:39

Dati nekom drugom da ti vaspita dete? Bolesno.

Bocko

26.01.2021 22:32

Zbog ovakvih roditelja silovatelji i mogu da rade šta žele, jer je takvim roditeljima najvažnije da se okolo hvale kako im dete ide kod čuvenog Mike na glumu, a ko je zapravo i kakav je taj Mika, nije im važno. Njegove stroge i umobolne metode pravdaju terajući decu da ih istrpe jer, "Mika zna šta radi", i tako ostvaruju svoje bolesne i neostvarene želje preko dece