Jana iz Kisača
Printscreen
Jana iz Kisača

Printscreen

Jana iz Kisača, Foto: Printscreen

 

Policija je osumnjičenog privela juče popodne, a njega je prijavila sama J. S. (13). Ona je u ponedeljak više puta zvala policiju, a potom pobegla od kuće.

Majka J.S. (13), koja je danas pronađena u Novom Sadu nakon dvodnevne potrage, M. L. potvrdila je medijima da je njen suprug J. V. osumnjičen za silovanje njene ćerke i da se nalazi u pritvoru. J.S. je nestala 26. avgusta, a dva dana kasnije je pronađena. U međuvremenu je njen očuh Jablan V. uhapšen i zadržan u pritvoru zbog sumnje da je devojčicu primoravao na seksualne odnose.

Policija je osumnjičenog privela u utorak popodne, a njega je prijavila sama 13-godišnja J. S.

Ona je u ponedeljak više puta zvala policiju, a potom je pobegla od kuće. Njen nestanak je prijavljen policiji, a u potragu su se uključili i građani i mediji. J. V. je navodno priznao da je imao seksualne odnose da maloletnom pastorkom, usvojenom devojčicom.

Kako kaže njena majka, ništa nije ukazivalo na to da se tako nešto dešava u kući jer su, navodi, o svakom problemu pričali i zajednički ga rešavali.

Otkriveno zbog čega je mala Jana (13) iz Kisača pobegla od kuće pre 2 dana!

AUTOR: Telegraf/D.S. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:51 - 28.08.2019. 11:03 U toku je istraga povodom ovog slučaja Jana iz Kisača, Foto: Printscreen Devojčica je pronađena jutros u okolini Novog Sada J.V. (39) iz Kisača, očuh devojčice J.S. (13), koje je pronađena jutros nakon dvodnevne potrage, priveden je zbog sumnje da je ovu maloletnicu primoravao na seksualne odnose, potvrđeno je iz novosadske policije.

 

- Pročitala sam zbog čega je osumnjičen jer mi nisu rekli zbog čega ga zadržavaju. Ona je pobegla u gradu dok smo bile da dajemo izjavu u policijskoj stanici. Rekla mi je da je pobegla, jer je mislila ću je grditi – navodi Marija.

- Ona ja ovde najmanje kriva, to sam joj rekla, i da mi ni na kraj pameti nije bilo da je grdim – dodala je ona.

Majka je potvrdila da je njen suprug u pritvoru.

- Ja sam prva za to da se vidi da li su te optužbe tačne. Nikad ni za šta nije bio osuđivan...- dodaje Marija.

Meštani Kisača, koji poznaju M.L. i njenu ćerku, nisu bili raspoloženi da otvoreno, imenom i prezimenom, govore o ovom slučaju.

Kratko su prokomentarisali da je "i majka kriva" za sve što se dešavalo i osvrnuli se na to da joj je J.V. treći muž.

Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!