BRUTALNO MU LOMIO KOSTI! Evo ko je mladić kojeg je Kontić unakazio u Novom Sadu!

Miljan Mandić (28) je mladić koga je Ivan Kontić (30) brutalno pretukao u Novom Sadu, od siline udaraca ga onesvestio, a zatim mu je tako bespomoćnom polomio obe ruke.

prebijanje u Novom Sadu
prebijanje u Novom Sadu, Foto: Printscreen

On je rodom iz Beograda, ali je često odlazio u Novi Sad, gde je završio dramski odsek Univerziteta umetnosti. Kako prenosi "Objektiv", Mandić je po zanimanju pisac, dramaturg i scenarista, radio je na projektima filma o caru Dušanu i bici na Košarama. Trenutno se bavi privatnim biznisom u firmi koja se bavi izvozom tartufa iz Srbije.

Da li treba drastično povećati kazne za nasilnike?

Ukupan broj glasova: 343

  • Da: 97% (334)
  • Ne: 3% (9)

Ovaj slučaj brutalnog prebijanja još uvek nije rešen jer je Kontić, navodno, pobegao u Crnu Goru.

Podsećamo, prema poslednjim informacijama Kontić je bio u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu 8. septembra, svega tri dana pre nego što je za njim raspisana potraga i na internetu objavljen snimak jezivog napada. U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da u tom trenutku nisu imali informaciju da se za Kontićem traga zbog pokušaja ubistva, dok u MUP-u tvrde da je tužilaštvo o svemu bilo obavešteno još 24. avgusta.

Ivan Kontić
Ivan Kontić, Foto: MUP

Biljana Ivković Popović, državna sekretarka MUP-a, rekla je da je upravo tog 27. avgusta, policijski službenik razgovarao je sa žrtvom "više od 5 minuta pokušavajući da ga ubedi da je važno da da iskaz".

- Žrtva na to, naravno ne pristaje. Oštećeni je progovorio tek 2. septembra, naveo je da poznaje napadače i da je sukob posledica poslova oko obezbeđenja. Dakle, tih sukoba je bilo i u pređašnjem periodu - rekla je državna sekretarka.

Ona je dodala da je policija razgovarala i sa svedocima napada.

Pretučeni mladić zadobio teške telesne povrede

Ivan Kontić je 28-godišnjem Mandiću naneo tešku telesnu povredu - prelom glavice žbične kosti, višestruko oguljotine i lacerokontuzne rane (poderotine) po glavi. Oštećeni je na kućnom lečenju, na koje je pušten istog dana posle ukazane lekarske pomoći u Kliničkom centru Vojvodina.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi