EKSKLUZIVNO
ISPOVEST DOKTORKE KOJA SE POSLEDNJA ČULA S PEVAČICOM Jelena me pitala za krv!

Doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“ otkrila je sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

Jelena Krsmanović Marjanović
Jelena Krsmanović Marjanović, Foto: Facebook

Milana Šišić, doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović (33) razmenila SMS poruke, i to samo nekoliko minuta pre nego što je usmrćena na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. Doktorka Šišić u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ otkrila je sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

Jelenu ubio plaćenik po nalogu familije?

- Jelenina pokojna majka Zorica je nekoliko dana pre ćerkinog ubistva vadila krv u Domu zdravlja. Jelena nije stigla da dođe u DZ i uzme te rezultate, pa me je u SMS poruci zamolila da ja pogledam te nalaze, što sam i učinila. Zorici je bilo nisko gvožđe, pa sam posavetovala Jelenu koje lekove da joj daje zbog toga i uopšteno sam joj objasnila šta bi trebalo da daje majci s obzirom na njenu bolest - rekla je Milana za „Alo!“.

Podsetimo, Milana Šišić će 16. aprila biti saslušana kao svedok u Višem javnom tužilaštvu, koje je nedavno donelo naredbu o dopuni istrage protiv pevačicinog supruga, Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za njeno ubistvo. Poslednju poruku Jelena je poslala doktorki 2. aprila 2016. u 16.43, tri minuta pre ubistva.

Nasip u Borči
Nasip u Borči, Foto: Dejan Briza

 Milana kaže da u porukama koje su Jelena i ona razmenile nema ničeg misterioznog, zanimljivog ili povezanog sa zločinom i ističe da je puka slučajnost što je baš ona ta s kojom se Jelena dopisivala pre nego što je brutalno ubijena. 

- Poruke su isključivo bile povezane sa laboratorijskom analizom krvi Jelenine majke. Ništa drugo - tvrdi doktorka Šišić i dodaje:
- Nakon Jeleninog ubistva bila sam u policiji, gde sam dala izjavu. Policija je od samog početka imala podatak da smo se Jelena i ja dopisivale, a znali su i sadržaj te prepiske. Ne znam zbog čega sad ponovo moram da dajem izjavu, ali svakako ću se odazvati pozivu tužilaštva i odgovoriti na sva potrebna pitanja - rekla je naša sagovornica i naglasila da bi i ona volela da se što pre razjasni slučaj brutalnog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović i da onaj ko je zaista odgovoran za njenu smrt bude procesuiran.

I sama preživela tragediju

Doktorka Jelenine mame je i sama pre 13 godina preživela veliku porodičnu tragediju. Naime, Milanin suprug, taksista Nezir Šišić, ubijen je 2005. a za njegovo ubistvo na 15 godina osuđena je Olivera Krsmanić. Milana nije želela da komentariše svoju tragediju, jer ona nema nikakve veze s ubistvom Jelene Marjanović.

Dr Šišić objašnjava da je Jelenu poznavala godinama i da je želela da joj učini zbog bolesne majke, jer joj je bila draga.

- Mi smo bile komšinice i Jelena mi je bila drago dete. Brinula je o bolesnoj majci, o malom detetu i porodici. Trčala je na sto strana i ja sam bila voljna da joj učinim oko lekarske papirologije. Zbog brojnih obaveza, Jelena ponekad ne bi stigla da dođe u Dom zdravlja i uzme uput za majku ili neki recept, pa sam ja to činila umesto nje, pošto radim tu gde radim i nije mi bio problem da se angažujem oko toga. Naročito sam joj pomagala dok joj je majka bila u bolnici, jer mi je bilo žao Jelene pošto je bila zatrpana obavezama - objašnjava dr Šišić prirodu svog odnosa sa Jelenom.

Zorica Krsmanović
Zorica Krsmanović, Foto: Dejan Briza

 Ona dalje kaže i da se njena ćerka povremeno viđala sa pokojnom Jelenom.

- Moja ćerka se amaterski bavi šminkanjem i povremeno je dokterivala Jelenu za neke njene nastupe i gostovanja. Eto, to je sve - istakla je dr Milana Šišić i napomenula da joj ne prija medijska pažnja.

Isplivao privatan snimak Jelene Marjanović

Podsetimo, Više javno tužilaštvo je 9. februara podiglo optužnicu protiv pevačicinog muža, Zorana Marjanovića, zbog sumnje da je ubio Jelenu na nasipu. Međutim, Viši sud je nedavno vratio tužilaštvu optužnicu na dopunu istrage u okviru koje će svedočiti i Milana Šišić.

Nestali izveštaji o ubistvu!

U naredbi za dopunu istrage protiv osumnjičenog Zorana Marjanovića zatraženo je i nekoliko policijskih izveštaja, koji su sačinjeni u periodu od 4. aprila do 10. maja 2016.

- Ti izveštaji i službene beleške sastavljeni su pre dve godine po naredbi sudije za prethodni postupak, ali iz nekog razloga nisu dostavljeni tužilaštvu. Neophodno je da se ti izveštaji dostave da bi se videlo šta je u njima i zbog čega ih nema. Mora se videti da li su ti izveštaji nebitni za istragu, pa zato nisu ni slati tužilaštvu, ili se u njima kriju neki detalji i podaci, koje je neko želeo da sakrije - kaže naš sagovornik.

 

 • Korisnik: Andja
  31/03/2018 - 22:12
  A muz bio pun hvale za istraznih organa ..
 • Korisnik: Dobi
  31/03/2018 - 18:24
  Policija makla izvestaj sa lica mesta,zar to nije dokaz da neko opasno mocan prikriva zlocin,ovo se javnost zamajava a pravi zlocinac sedi na lovorikama i uziva jer ga verovatno i vlast stiti,ima li veceg apsurda za ovu jadnu i bednu Srbiju u kojoj se najveci zlocinci jos i prikrivaju.Zato i nestaje Srbija polako ali sigurno,za par decenija nece ni kamen na kamenu ostati od nje,pojesce je lopovi i kriminalaci.
 • Korisnik: Korisnik poznat policiji
  31/03/2018 - 18:08
  Zbog ovakve policije ne mogu da resim svoj slucaj , ostace sve neotkriveno a ponavljace se ko zna koliko puta , prosledjeno u Vranje 2017. godine pod brojem>>>>>>
 • Korisnik: Andja
  31/03/2018 - 17:32
  "Nestali zvanicni izvedstaji sa saslusanja" .. zbog toga je Zoran i hvalio rad istraznih organa .. uvek je govorio kako je zadovoljan njihovim radom:.
 • Korisnik: ana
  31/03/2018 - 17:19
  jelena je bila kao Pepeljuga. Od nje se previse zahtevalo. Mnogo nasih domacica slicno ima milion obaveza ači se od njih ne trazi i da budu estradne licnosti i pralje. Meni je to dovoljan pokazatelj o tretmanu od strane porodice pa zakljucujem da je lako moguce da su isli do kraja.Ovo sto su zajtevali od nje je bilo NEČOVEČNO:
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs