Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

Jezivo ubistvo ili slučajno ranjavanje? Džemal Bećković (18) pod nejasnim okolnostima usmrćen je u nedelju tokom lova u selu Dobrinje kod Tutina. Policija je odmah uhapsila njegova dva najbolja druga, R. Č. i M. K., koji su bili sa njim u šumi.

Kako saznajemo, drugovi su pozvali policiju i prijavili da je Džemal slučajno pucao u sebe i da se teško povredio. Izdahnuo je po prijemu u bolnicu.

U Tutinu ubijen mladić (18), uhapšeni njegovi drugovi!

AUTOR: Indeks online/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 00:27 Prema nepotvrđenim informacijama, slobode su lišene dve osobe koje su bila bliski prijatelji pokojnog mladića. Foto: Alo!/ Dejan Briza Telo mlađeg muškarca pronađeno je danas u poslepodnevnim časovima u selu Dobrinja kod Tutina. Kako se saznaje, radi se o mladiću starom 18 godina.

 

Nejasno je još iz čije je puške pucano i ko je povukao oroz. Džemal je bio iz sela Župa kod Tutina, a njegovo telo je bilo u ataru sela Dobrinja.

- Džemal i njegovi drugovi nisu imali dozvole za posedovanje i nošenje oružja. Policija je tokom uviđaja pronašla čaure, kao i lovačke puške, koje su oduzete - navodi izvor blizak istrazi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da li se zaista radi o slučajnom samoranjavanju sa smrtnim ishodom ili je Džemala slučajno upucao neko od njegovih drugova, pokazaće istraga. Telo mladića odneto je na odeljenje sudske medicine, gde je obavljena obdukcija. Iz istrage saznajemo da je Džemal na stomaku imao veliku ranu od metka.

Uhapšeni mladići su na saslušanju u policiji rekli da nisu pucali u Džemala i da je to nesrećan slučaj.

Po nalogu tužioca, naređeno je saslušanje M. K. i R. Č., posle čega im je određen pritvor do 48 sati.

Od Džemala su se oprostili njegovi prijatelji i poznanici putem društvenih mreža, a meštani Župe su šokirani smrću mladića. 

 

Mobilni telefoni kriju tajnu

Džemal Bećković i uhapšeni mladići su se družili godinama. Često su izlazili zajedno i bili su najbolji prijatelji.

- Policija je od mladića oduzela mobilne telefone da bi utvrdila da li se u njima krije neki detalj koji bi bio koristan za istragu - priča naš sagovornik.

 BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu